Amazonova 'Lord of the Rings' TV serija dodaje novog glavnog glumca

Amazonova ‘Lord of the Rings’ TV serija dodaje novog glavnog glumca

Britanski glumac Maxim Baldry (Years and Years) je službeno dodan u glavnu ulogu za Amazonovu The Lord of the Rings TV seriju.

Baldry je prvi puta povezan s Lord of the Rings TV serijom u jesen prošle godine, ali još nije imao ugovor sa serijom, što je razlog zašto Baldry nije bio dio Amazonove LOTR najave glumaca u siječnju koja je uključivala 15 drugih glumaca.

“Još uvijek imamo nekoliko ključnih uloga za odabrati,” izjavio je tadašnji suvlasnik Amazona za TV Vernon Sanders. Vjeruje se da će Baldry igrati jednu od tih ključnih uloga, a njegov posao je upravo zaključen.

On se pridružio prije već odabranim Robert Aramayo, Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Tom Budge, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers i Daniel Weyman.

Amazonova 'Lord of the Rings' TV serija dodaje novog glavnog glumca

Ova Lord of the Rings TV serija već je odobrena za prvu sezonu, iako njezino snimanje prve sezone tek traje na Novom Zelandu.

Smještena u Međuzemlje, ova TV adaptacija će istražiti nove priče koje će se odvijati prije J.R.R. Tolkienovih The Fellowship of the Ring.

Showrunneri i izvršni producenti serije su J.D. Payne i Patrick McKay; njima se pridružuje filmaš J.A. Bayona, koji će režirati prve dvije epizode i također biti izvršni producent, zajedno sa svojim partnerom Belén Atienza; Lindsey Weber, Bruce Richmond, Gene Kelly, Sharon Tal Yguado, Gennifer Hutchison, Jason Cahill i Justin Doble su također izvršni producenti.

Baldry dolazi s BBC-HBO limitirane serije Years and Years, u kojoj je glumio ulogu Viktora. Drugi njegovi krediti uključuju Doctor Who i Strike Back i nedavni Universalov film Last Christmas.

Ispod možete vidjeti Baldryja u seriji Years and Years

Similar Posts