Josh Brolin i Brad Pitt se udružuju na novoj Amazonovoj SF seriji 'Outer Range'

Josh Brolin i Brad Pitt se udružuju na novoj Amazonovoj SF seriji ‘Outer Range’

Amazon Studios je najavio da će Thanos osobno Josh Brolin priječi na male ekrane u nadolazećoj misterioznoj SF seriji ‘Outer Range’.

Kreator serije je Brian Watkins, dok će Brolin biti izvršni producent serije koja dolazi iz Brad Pittove Plan B Entertainment produkcijske kuće.

Serija će pratiti Brolinova lika Royal Abbot, Wyoming rančera koji se bori za svoju obitelj i način života koji se moraju “uhvatiti ukoštac s nepoznatim” nakon otkrića nepoznate misterije na svojoj zemlji. Kakva je ta “nedokučiva misterija” nije poznato, ali čini se da nejasnost ovog opisa podrazumijeva nešto neočekivano.

Ovo ne izgleda previše nategnuto za Brolina koji je glumio u filmu No Country for Old Men koji je imao sličnu priču, ostaje vidjeti hoće li “neshvatljiva misterija” u seriji biti znanstveno-fantastične prirode ili ne, što bi ga onda razlikovalo od filma braće Coen. Outer Range će označiti Brolinov povratak na televiziju, što će mu biti prva duža uloga od 2003. godine i serije kratkog života Mister Sterling. Prije toga se također pojavio u seriji The Young Riders, 67 epizoda u ranim 90tima.

Od kada je glumio u gore spomenutoj seriji Mister Sterling, Brolin je izgradio svoje glumačko ime glumeći u filmovima poput No Country for Old Men, True Grit, Men in Black 3, Oldboy, Sin City: A Dame to Kill For i Inherent Vice.

Ipak, većina ljudi ga najbolje poznaje kao glavnog negativca Marvelovog Filmskog Svemira, Ludog Titana Thanosa.

Sljedeći puta ćemo ga imati prilike gledati u nadolazećoj adaptaciji knjige Dune redatelja Denis Villeneuvea, koja nam stiže ove godine.

Similar Posts