Hugh Jackman proslavio treću godišnjicu filma 'Logan' s novim Wolverine slikama

Hugh Jackman proslavio treću godišnjicu filma ‘Logan’ s novim Wolverine slikama

Hugh Jackman oglasio se putem društvenih medija kako bi odao počast filmu Logan redatelja Jamesa Mangolda, koji je objavljen u kinima prije točno tri godine.

Mnogi smatraju upravo taj film ne samo najboljim filmom iz Foxove X-Men serije, nego jednim od najboljih superherojskih filmova svih vremena, Logan je napokon fanovima dao R-rated Wolverine avanturu koju su čekali godinama, dok ujedno služi kao snažan, emocionalno zadovoljavajući oproštaj za ovo prvo utjelovljenje voljenog lika na velikom ekranu.

Jackman je podijelio serije rijetkih ili nikada javno objavljenih slika svoje ostarjele, pune ožiljaka verzije Wolverinea zajedno s posebnom posvetom: “Prije 3 godine, na današnji dan, objavljen je LOGAN. Hvala vam na mnogim (a ja stvarno mislim na MNOGIM) godina znoja, piletine na pari i ulozi života!”

Nakon gotovo dva desetljeća što je glumio Wolverinea u Foxovoj X-Men filmskoj seriji, Hugh Jackman se službeno umirovio iz svoje uloge filmom Logan.

Sada kada se Hugh Jackman povukao iz te uloge, a prava na X-Men su došla u ruke Marvel Studiosa, očekuje se da se novi glumac odabere za ulogu Wolverinea u uvede u MCU. Marvel Studios je potvrdio planove za uvođenje X-Mena u svoj Marvelov Filmski Svemir tijekom prezentacije na 2019 San Diego Comic-Conu. Međutim, studio se navodno za sada ne žuri uvesti X-Mene u MCU, što znači da će vjerojatno proći neko vrijeme prije nego što saznamo tko će postati novi Wolverine. A to će im zasigurno biti jedna od težih stvari za izabrati.

Similar Posts