Bryan Cranston i dalje želi glumiti Mister Sinistera u X-Men filmu

Bryan Cranston i dalje želi glumiti Mister Sinistera u X-Men filmu

Bryan Cranston je već nekoliko puta izjavio kako bi jako volio glumiti Mister Sinistera u nekom nadolazećem X-Men filmu.
S obzirom na veliku količinu superhero filmova, čini se kako će svaku glumac koji poželi nekoga glumiti vrlo vjerojatno dobiti svoju šansu. Iako je već neko vrijeme vezan uz razne uloge iz stripovskih filmova, Cranston do sada nije imao priliku glumiti superheroja, osim što je posudio glas James Gordonu u animiranom filmu Batman: Year One. Cranston i dalje želi glumiti u Superhero filmu, ali bi želio glumiti negativca, a u razgovoru za Screen Geek je i objasnio kojeg negativca ima na umu.

Bryan Cranston i dalje želi glumiti Mister Sinistera u X-Men filmu

“Želim igrati antagonista djelić pametnijeg od protagonista, koji nikada ne bi dao heroju glupi način za lakom pobjedom. To je frustrirajuće i dosadno za gledati,” Bryan Cranston je izjavio, dodavši da bi Mister Sinister bio savršena prilika. Također pomaže i činjenica kako Mister Sinistera nikada nije glumio glumac na velikim ekranima.

“Vjerujem da je to možda sebično. Ne želim glumiti lika kojeg je već netko nekoliko puta glumio. Ne želim biti uspoređen kao ‘pa, njegov Povjerenik Gordon je bio bla bla bla.’ Ne želim to učiniti. Želim glumiti nekoga koga još nitko nije glumio.”

Bryan Cranston je već i prije izjavljivao da bi želio glumiti Mister Sinistera, ali ostaje vidjeti hoće li ikada dobiti priliku. X-Men filmovi su već nekoliko puta bili vrlo blizu staviti Sinistera u jedan od svojih filmova, kao što je X-Men: Apocalypse u post kredit scenama imao referencu na njegovu Essex Corporation. Također su kružile glasine da je The New Mutants trebao biti prvi film u kojem ćemo vidjeti Mister Sinistera na velikim ekranima s Jon Hamm koji je navodno trebao glumiti tu ulogu. 20th Century Fox je na kraju izbacio tu scenu, te tako ostavio sudbinu Mister Sinistera u zraku.

Jel biste voljeli vidjeti Bryan Cranstona u ulozi Mister Sinistera ili mislite da je taj brod otplovio?

Similar Posts