Potvrđen redatelj ‘Suicide Squad 2’

Potvrđen redatelj ‘Suicide Squad 2’

Warner Bros. i DC Entertainment izabrali su redatelja filma Warrior, Gavina O’Connora, za redatelja i scenarista nadolazećeg filma Suicide Squad 2 koji je trenutno u razvoju.

Nakon što pregovori s Mel Gibsonom nisu uspjeli, Jaume Collet-Serra (The Shallows, Non-Stop) pojavio se kao prvi izbor za redatelja nastavka, međutim, redatelj je potpisao biti za kormilom Jungle Cruise filma u Disneyu. Scenarist filma The Legend of Tarzan, Adam Cozada, prvenstveno je bio izabran za pisanje scenarija, ali sada će O’Connor ispuniti obje uloge i kao redatelj i kao scenarist.

Potvrđen redatelj ‘Suicide Squad 2’
Suicide Squad

Prema Variety, nastavak je glavni prioritet za studio, a Warner Bros. želi započeti produkciju filma već ove godine zajedno sa Shazamom koji je trenutno u pretprodukciji. Ako se to dogodi, ugasit će nedavne glasine o tome da snimanje Suicide Squad 2 neće početi do jeseni 2018. zbog zauzetog rasporeda Will Smitha. I za Shazama se očekivalo da će početi snimanje tek u veljači iduće godine.

Zvijezda Suicide Squad Jared Leto potvrdio je da se vraća za nastavak uz Margot Robbie i Smitha, ali ostaje nejasno hoće li nastavak vidjeti povratak Viole Davis kao Amanda Waller, Jai Courtney kao George “Digger” Harkness (kapetan Boomerang), Jay Hernandez kao Chato Santana (El Diablo), Adewale Akinnuoye-Agbaje kao Waylon Jones (Killer Croc), Cara Delevingne kao June Moone (Enchantress), Joel Kinnaman kao Rick Flag, Adam Beach kao Christopher Weiss (Slipknot) Ben Affleck kao Bruce Wayne (Batman).

Druge je zanimalo i ovo...