Luther – obnovljen za petu sezonu

Odlična Britanska kriminalistička serija ‘Luther’, s Idris Elbom u glavnoj ulozi, je obnovljena, za novu, petu sezonu!

“Radujem se ponovno obući kaput”, rekao je Elba u službenoj izjavi.

Luther - obnovljen za petu sezonu
Luther

BBC America naručila je petu sezonu hit detektivske drama serije “Luther”, od kreatora Neil Crossa, a u seriju se ponovno vraća, ne zamjenjivi, Idris Elba.

U službenom priopćenju Elba je rekao: “BBC i ja smo pričali o sljedećoj sezoni i oduševljen sam što smo uspjeli sve dogovoriti. Radujem se ponovno obući kaput. ”

Elba je, po prvi puta, postao poznat u seriji “The Wire”, kreatora Davida Simona, kao okrutni Stringer Bell i privukao publiku svojim lijepim izgledom i profinjenim izgledom na malim ekranima. Glatko se preselio na film, uključujući glavnu ulogu u vrlo iščekivanom filmu, prema knjizi Stephen Kinga, “The Dark Tower”. Ljubitelji “Luthera” oduševit će se što ga njegova rastuća popularnost neće odvojiti od omiljene serije.

“Što se dogodilo s Johnom Lutherom nakon što smo ga posljednji put vidjeli na ulicama njegovog grada, krvavog Londona?” Rekao je Cross u izjavi. “Ja se bojim čudovišta. Lica na prozoru. Ruke pod krevetom. Sjene na kraju ulice. Tko će ih zaustaviti, ako ne John Luther? ”

Četiri epizode će obilježiti petu sezonu serije, koja je debitirala 2010, uključujući i jednokratnu specijalnu epizodu prošle godine. “Luther” nam dolazi od TV kuća BBC America i BBC Studios.

Jako se radujemo ponovno vidjeti seriju Luther na malim ekranima i odličnog Idris Elbu u ulozi John Luthera.

Druge je zanimalo i ovo...