Triplets - Arnold Schwarzenegger potvrdio Eddie Murphy kao trećeg brata! - Svijet filma

Triplets – Arnold Schwarzenegger potvrdio Eddie Murphy kao trećeg brata!

Možda se neki od vas još sjećaju legendarne komedije s Arnold Schwarzenegger i Danny DeVito iz 1988 godine, Twins. E uskoro nam dolazi nastavak tog film, naziva Triplets!
Triplets je već dugo vremena u izradi, ali sada se čini kako nam se film ipak približava, s obzirom na to fa je skripta filma gotova. Ovaj projekt je nastavak na film Twins, koji je bio prvi odlazak Arnold Schwarzenegger u komedija filmove, a udružio se s Danny De Vito u filmu o davno izgubljenim blizancima Julius i Vincent.

Twins je šokantno najavljen nastavak, Triplets, s Eddie Murphy koji je potpisao biti treći brat, uz povratnike Schwarzenegger i De Vito. Projekt je bio stavljen na čekanje u 2015 godini, a mnogi su se pitali hoće li od toga išta i biti. Ipak, prošle godine Schwarzenegger je potvrdio da planira snimati taj film po završetku snimanja Terminator 6, tako da se čini kako se stvari ipak kreću u dobrom smjeru.

Triplets - Arnold Schwarzenegger potvrdio Eddie Murphy kao trećeg brata!

Sada je Schwarzenegger napokon mogao podijeliti nove informacije oko filma, a to su dobre vijesti za one koji su voljeli prvi dio, originalnu radnju i potencijalne glumce. U razgovoru za Deadline, Schwarzenegger je izjavio da ne samo da je skripta filma gotova, nego da je Eddie Murphy službeno potpisao za ulogu trećeg brata u filmu.

Zvijezda filma je također rekla par riječi o radnji filma Triplets, ponajviše o neočekivanom i iznenadnom dolasku Eddie Murphyja, kao trećeg brata u filmu. Objašnjavajući Murphyjevu ulogu u filmu rekao je “smiješna stvar se dogodila u miksanju sperme,” sada barem fanovi originala mogu razumjeti kako je ovaj brat toliko dugo bio odvojen od Vincenta i Juliusa.

Do izlaska filma će ipak fanovi morati malo pričekati, jer snimanje još nije započelo, a počet će tek po završetku snimanja Terminator 6 filma.

Radujete li se nastavku i ovoj ludoj komičarskoj ekipi?

Druge je zanimalo i ovo...