IT Chapter Two ima potpuno novu scenu koju je napisao Stephen King

IT Chapter Two ima potpuno novu scenu koju je napisao Stephen King

IT Chapter Two će imati potpuno novu scenu koja je potpuno originalno napravljena za ovaj film. Neki Stephen Kingovi fanovi bi mogli postati malo nervozni kada čuju ove vijesti, ali ispada da je dodavanje te nove scene ideja velikog majstora horora i samog tvorca knjige prema kojoj je rađen film, Stephena Kinga. King se ne miješa često u adaptacije na malim i velikim ekranima svojih radova i često je javno kritizirao kada se stvari ne odvijaju prema planu. Međutim, IT iz 2017. godine je bio ogroman uspjeh i hvaljen je zbog uzdizanja jedne od najomiljenijih Kingovih priča.

Kako ispada, Stephen King je pročitao prvi nacrt IT Chapter Two skripte i svidjelo mu se što je vidio. Međutim, on je predložio da dodaju “potpuno novu scenu” ovom filmu. “To je bilo ogromno,” redatelj Andres Muschietti je rekao. “Za mene, to bi bilo nezamislivo kada sam imao 12 ili 13 godina.” Očigledno, detalji oko te scene se drže u velikoj tajnosti, ali Muschietti nas zadirkuje nekim razlikama u ovom vrlo iščekivanom nastavku kao način da drži fanove knjige na iglama.

IT Chapter Two ima potpuno novu scenu koju je napisao Stephen King

Kada je prvi IT film izašao, Stephen King je rekao, “Uopće nisam bio uključen. Želim im dobro.” Tako se uglavnom autor nosio s novim adaptacijama svojih dijela tijekom godina. On je više nego sretan pustiti ljudima kreativnu slobodu s adaptacijama njegovih dijela, ali će svima reći ako nisu ispunili njegova očekivanja. “Bože, mislim da mi nisu poslali ni najmanje sitnice! Ali možda je to dobra stvar. Ja sam ga vidio, fantastičan je,” King je rekao kada je upitan o prvom dijelu. To dokazuje da su Andres Muschietti i ekipa ostavili Kinga na miru dok su pravili prvi dio.

Nedavno je otkriveno da će IT Chapter Two biti tri sata dugačak. I dok neki ljubitelji horora misle da je to malo predugačko za horor film, ljubitelji originalnog dijela i knjige su presretni zbog te činjenice, nadajući se da će Andres Muschietti uspjeti ugurati što je više moguće originalnog materijala u film.

Bit će vrlo interesantno pogledati film i pokušati zaključiti koju je to scenu Stephen King dodatno napisao za ovaj IT Chapter Two film.

IT 2 dolazi u kina 05. rujna 2019. godine

Similar Posts