Nova Rise of Skywalker teorija zadirkuje nas vrhunskim Kylo Ren zaokretom

Nova Rise of Skywalker teorija zadirkuje nas vrhunskim Kylo Ren zaokretom

Hoće li Kylo Ren biti otkriven kao dvostruki agent u filmu Star Wars: The Rise of Skywalker? Nova fanovska teorija vjeruje da je tako i da je smrt Han Sola bila za veće dobro. J.J. Abrams sve u vezi nadolazećeg filma drži u velikoj tajnosti, što je dovelo do nekih ludih fanovskih teorija o priči ovog filma i općenito ove trilogije. Međutim, većina njih se odnosi na to kako se Emperor Palpatine vratio nakon što ga je Darth Vader ubio u filmu Return of the Jedi i tko su Reyini roditelji.

The Rise of Skywalker fanovska teorija kaže da je Kylo Ren moguće “ubio svog oca kako bi postao bliži tamnoj strani” kako bi izvukao Palpatinea i na kraju ga sredio. Tijekom te scene u The Force Awakens, Kylo kaže, “Ja znam što trebam učiniti, ali nisam siguran jesam li dovoljno jak za to,” što se čini kao da baca neke dokaze na ovu teoriju. Lik također govori svojoj izgaženoj kacigi Darth Vadera, “dovršit ću ono što ste započeli.” Dok postoje neki dokazi koji potvrđuju ovu teoriju, to je i dalje samo spekulacija trenutno.

Uz spomenuto, u Star Wars svemiru postoji presedan za teoriju dvostrukih agenata. U nastavku trilogije o stripovskoj seriji Dark Empire, Palpatine se vraća posjedovanjem tijela klonova, dok se Luke Skywalker okreće prema Mračnoj strani u pokušaju da se približi caru kako bi ga ubio. To bi moglo utjecati na J.J. Abrams i ekipu dok su pisali The Rise of Skywalker i to bi moglo završiti kao dio priče koja se kreće naprijed.

Ako Kylo Ren ispadne dvostruki agent, to će potpuno promijeniti način na koji fanovi vide ovu novu Star Wars trilogiju, koja se završava kasnije ove godine. U konačnici, vrlo vjerojatno bi otvorila više novih pitanja, nego bi ih zatvorila, posebno što se odnosi na Lukeove postupke u The Last Jedi u vezi s mladim Benom Soloom. Bez obzira na slučaj, Kylo Ren je duboko sukobljen lik i nadamo se da ćemo dobiti odgovore zašto u narednih nekoliko mjeseci.

Star Wars: The Rise of Skywalker teorija sugerira da je Kylo Ren zapravo Darth Plagueis

S Disneyjevim D23 Expom koji dolazi pred kraj ovog mjeseca, fanovi se nadaju da će tu prisustvovati i J.J. Abrams i da će pustiti neke nove scene ovog visoko iščekivanog finala nove Star Wars trilogije. S The Rise of Skywalker koji dolazi ovog prosinca, imalo bi smisla pokazati neke nove scene iz filma, makara ako je to iza kulisa faturete. Za sada, morat ćemo samo čekati i nagađati što Abrams i ekipa rade, te se zabavljati ovakvim fanovskim teorijama. Pri trailer izgleda izrazito obećavajuće, ali nadamo se vidjeti malo više od Emperora Palpatinea u sljedećem. The Rise of Skywalker Kylo Ren teorija se prvi putu počela spominjati na Redditu.

Similar Posts