Recenzija: The Strangers: Prey at Night (2018)

Pogledali smo novi horor film, s Christinom Hendricks u glavnoj ulozi, nastavak na film The Strangers iz 2008 godine,  The Strangers: Prey at Night.

Žanr:

Horor

Redatelj:

Johannes Roberts

Scenarist:

Bryan Bertino, Ben Ketai

Glumci:

Christina Hendricks, Bailee Madison, Martin Henderson

Radnja ukratko:

Obitelj ostaje u mobilnom kućnom parku preko noći te ih posjećuju tri maskirana psihopata, kako bi testirali njihove limite do krajnjih granica.

The Strangers: Prey at Night je nastavak na sadistički film iz 2008 godine, Strangers, koji je djelomično prihvaćen od publike ljubitelja horora. Original je nekako vukao na ‘The Texas Chainsaw Massacre’.

Prey at Night prati nesretnu obitelj – Christina Hendricks kao mama, Martin Henderson kao otac, Bailee Madison i Lewis Pullman kao njihovi nezadovoljni tinejdžeri – do njihovog mobilnog kućnog parka u kojem trebaju prespavati, a koji se pretvara u klaonicu. Dosta je ne zanimljiv film do trenutka kada dođu lopovi, a onda počinju izbadanja na sve strane. Nažalost to ne donosi ništa bolji, niti zanimljiviji film.

Ponekad, ali samo ponekad je znao preplašiti, ali ništa što bi vas ‘izulo iz cipela’, već onako, samo da vas podsjeti da ste došli pogledati horor, jer nažalost često se zaboravi.

Gotovo nitko u kinu nije odavao ikakve reakcije osim nezadovoljstva, a baš poput mene, mnogi su mislili da je poprilično blesav. Kraj je možda i najgori dio filma, pa je jedan od gledatelja rekao ‘da bi film trebao biti, umjesto R-rated, ocijenjen sa slovom G, kao Glup’ 🙂

Nažalost još jedno razočaravajuće horor iskustvo. Nije ponudio gotovo nikakav strah, osim hrpe glasne vriske, trčanja, malo bockanja, te vrlo, vrlo glupe i brzo zaboravljive trenutke.

Similar Posts