Arnold Schwarzenegger - Novi Terminator film se vraća početcima

Arnold Schwarzenegger – Novi Terminator film se vraća početcima

Na današnji dan 1984 godine je izašao prvi Terminator film, pa kako smo najavili, danas ćemo vam donijeti malo više vijesti iz Terminator franšize. Počinjemo s intervjuom Arnold Schwarzeneggera, koji je pričao o novom filmu.
Bez obzira na komercijalnu i kritičku propast Terminator: Genisys iz 2015 godine, Terminator serije filmova nastavljaju sa snimanjem, a sljedeći Terminator film nam dolazi 2019 godine.

Arnold Schwarzenegger je pričao o filmu, te je izjavio da će se film vraćati svojim početcima, te će ignorirati događanja u svim filmovima i serijama, nakon Terminatora 2 iz 1991 godine. U intervju za Business Insider, Austrijska akcijska ikona je rekla da će se za ovaj film jedino vratiti robot-ubojica i Hamiltonova Sarah Connor.

Arnold Schwarzenegger - Novi Terminator film se vraća početcima

“Mislim da su Cameron i Tim došli do ideje gdje mogu nastaviti s T-800, ali napraviti potpuno novi film,” on je izjavio. “Ono što rade sada s ovim novim filmom je da uzmu samo par osnovnih likova, poput lika Linda Hamilton i mog lika i odbace sve ostalo. Samo se odmaknu od svih tih pravila vremenske crte i ostalih likova.”

Schwarzenegger je objasnio zašto film neće ići putem zbunjujućih vremenski crta, kako je to Genisys učinio. “Teško je doći do novih ideja, kada ostajete unutar tog okvira,” izjavio je.

U nedavnom intervju Miller je dao naslutiti da će film izbjeći ogromne i efektima opterećene stilove, kao što su bili u Genisys i Terminator Salvation. “Vjerujte mi, nije bilo manjka stvari na ploči,” on je izjavio. “On bi mogao napraviti to, a mogao bi napraviti i marširajući bend iz endoplazmatskog metala, koga je j…. briga? Ja ne želim vidjeti to. Mi pokušavamo napraviti prizemljen film, baš kao što je Jim napravio za prvi Terminator.”

Bilo je nekih nedoumica oko toga hoće li se novi Terminator film uopće napraviti. Terminator: Genisys je prvotno zamišljen kao prvi dio nove terminator trilogije, ali njegova propast na kino blagajnama je zaustavila taj plan. Naknadne izjave su govorile o tome da je Paramount odustao od pravljenja novih filmova, prije nego je Cameronov povratak potvrđen.

Druge je zanimalo i ovo...