Daredevil Sezona 3 - potvrđen povratak Kingpina!

Daredevil Sezona 3 – potvrđen povratak Kingpina!

Potvrđeno je da će se fantastični Vincent D’Onofrio, koji glumi Wilson Fisk/Kingpin, vratiti u trećoj sezoni Daredevil serije. 
Vincent D’Onofrio se vraća kao Kingpin u Daredevil sezoni 3, ali serija će opet vidjeti promjenu iza kamera. D’Onofriov Kingpin je jedan od glavnih razloga zašto je Daredevil sezona 1 i dalje najbolja većini Marvel/Netflix fanova. Njegova izvedba i prikaz krimi šefa, nekako su uspjeli donijeti suosjećanje s likom – i ostavili gledatelje željnima vidjeti još Wilson Fiska na malim ekranima.

Kingpin se na kratko vratio u Daredevil sezoni 2, koji se pojavljuje u drugom dijelu sezone. Tamo je susreo Frank Castle poznatijeg kao The Punisher (Jon Bernthal) i postao sumnjičav na Matt Murdock dvostruki život. Charlie Cox nam je nedavno rekao koliko je jako želio da se Kingpin vrati (i Bullseye debitira), a sada nam je napokon potvrđeno da će se negativac zaista i vratiti.

Marvel je najavio da će se D’Onofrio zaista vratiti kao Wilson Fisk poznatiji kao Kingpin u Daredevil sezoni 3, a sezona je sada potvrđena doći na Netflix negdje u 2018 godini. Uz to što je potvrđen povratak D’Onofrio u seriju, Marvel TV šef Jeph Loeb potvrdio je i novog izvršnog producenta za treću sezonu Daredevil serije:

“Vincent je izniman glumac koji se vraća s nevjerojatnim izvedbama koje donosi za svog lika Fisk. Vrlo smo uzbuđeni kako se Marvelov Daredevil razvija kroz leću kamere i pod vodstvom novog izvršnog producenta, Erik Oleson.

Daredevil Sezona 3 - potvrđen povratak Kingpina!

Kako je i rekao Loeb na kraju izjave, nije samo D’Onofrio povratak vijest ovdje. Erik Oleson će preuzeti dužnosti izvršnog producenta Daredevil za treću sezonu. Daredevil sezonu 1 je producirao Steven S. DeKnight, dok su drugu sezonu producirali Douglas Petrie i Marco Ramirez. Oleson je nedavno radio ka izvršni producent na Amazonovom, The Man in the High Castle, ali prije toga je već radio na superhero seriji Arrow.

Oleson će donijeti novosti u Daredevil sezonu 3, koja bi se trebala nastaviti tamo gdje je serija The Defenders stala, spajajući dijelove slomljenog Matt Murdocka. Sezona 3 bi trebala vući inspiraciju iz poznate Daredevil strip priče “Born Again”. Ako bi se to pokazalo točnim, tada će Kingpin igrati vrlo veliku ulogu u sezoni – jer se ta priča fokusira na raspadanje života Matt Murdocka, zahvaljujući tome što je Kingpin saznao da je Matt Murdock zaista Devil of Hell’s Kitchen.

“Born Again” još nije potvrđena kao osnova za sezonu 3, ali dodavanjem Fiska to se čini vjerojatnijim. Uz to Marvel je potvrdio da će se Deborah Ann Woll i Elden Henson vratiti (kao Karen Page i Foggy Nelson), a oboje imaju veliku ulogu u “Born Again” priči. Morati ćemo pričekati da vidimo kako će Oleson odraditi sezonu, ali obožavatelji bi trebali biti oduševljeni saznanjem da se Kingpin vraća.

Daredevil sezona 3 bi trebala doći negdje u 2018 godini, a do tada nam dolazi The Punisher 17. studenog 2017 godine, na Netflix. Datumi izlazaka novih sezona Jessica Jones, Luke Cage i Iron Fist još nisu najavljeni.

Similar Posts