GLASINE: Rocket & Groot TV serija u izradi za Disney+

GLASINE: Rocket & Groot TV serija u izradi za Disney+

Svima omiljeni duo drveta i rakuna, Rocket i Groot, iz Guardians of the Galaxy franšize Marvel Filmskog Svemira bi mogli dobiti svoju TV seriju na Disney+.

Ove vijesti je donio That Hashtag Show i dok su za sada to samo glasine, ali ako bude službeno potvrđeno i neće doći kao tako veliko iznenađenje. Marvel je već potvrdio da će Falcon i Bucky Barnes serija doći na tu novu platformu, kao i Loki. Ove serije će dati ljubiteljima nove poglede na te likove i njihove priče, te će dodatno proširiti njihove razne avanture.

Ako ova serija zaista i bude službeno potvrđena, gledatelji će moći biti vrlo zadovoljni, zato što hrpe ljudi vole ove heroje te su često hvaljeni kao dva najbolja heroja u tom timu. Nedavno, ovaj par se pojavio u gigantskom blockbuster filmu Avengers: Infinity War u svibnju. Film trenutno drži najveću zaradu ove godine s $2 milijarde. Očekuje se da će se Rocket i Groot vratiti u Avengers 4.

Za sada nažalost nema više vijesti o ovoj seriji, ali s obzirom na već službeno potvrđene Falcon i Bucky, Loki seriju, najavu o Scarlet Witch seriji, priče o tome da će se Vision pojaviti i u Falcon/Bucky i Scarlet, ovo su samo još jedne u nizu dobrih vijesti za ljubitelje Marvel Filmskog Svemira i dodatan razlog za razmišljanje o pretplati na nadolazeću Disney+ streaming platformu koja dolazi iduće godine.

Druge je zanimalo i ovo...