Monster Hunter filmska adaptacija - glumi Milla Jovovich - Svijet filma

‘Monster Hunter’ igrani film dobio prvi sinopsis i sliku

I dok smo do sada mogli nekoliko puta vidjeti slike sa seta snimanja filma ‘Monster Hunter’, sada smo po prvi puta dobili službenu sliku iz filma, kao i prvi sinopsis. 

Za one koji ne znaju, Monster Hunter je fantazija igra igranja uloga, koja je svoj prvi debi imala još davne 2004. godine, na PlayStation 2. Izdao ju je i razvio Capcom, serija igara je prodala preko 45 milijuna primjeraka do siječnja 2018, a već ima animiranu TV seriju, mangu, knjigu, a sada bi napokon trebala dobiti filmsku adaptaciju.

Monster Hunter igre su većinom vrlo male priče, tako da će biti vrlo interesantno vidjeti kako će ju prenijeti na veliki ekran. U igrama igrači preuzimaju ulogu Huntera, te zapravo love i ubijaju čudovišta kako bi dobili bolja oružja i resurse, kako bi mogli isto napraviti većim čudovištima, te to opet ponoviti, sve dok ne ostane više čudovišta za ponavljanje. Ponovit ćemo, kako će to pretvoriti u film, ostaje vidjeti.

'Monster Hunter' igrani film dobio prvi sinopsis i sliku

Na slici možete vidjeti Jovovich kao Natalie Artemis, filmsku heroinu. Kraj nje je Tony Jaal koji glumi Huntera. Osim što smo dobili ovaj prvi pogled na kostime iz filma, dobili smo i prvi sinopsis:

“Iza našeg svijeta, leži drugi svijet: svijet opasnih i snažnih čudovišta koji vladaju svojim prostorom smrtonosnim bijesom. Kada su Lt. Artemis (Milla Jovovich) i njezini lojalni vojnici prebačeni iz našeg svijeta u novi svijet, nepobjediva poručnica doživi najveći šok u svom životu. U svojoj očajnoj borbi za opstanak od golemih neprijatelja s nevjerojatnim moćima i nezaustavljivim, buntovnim napadima, Artemis će se udružiti s tajanstvenim čovjekom koji je pronašao način kako se boriti protiv njih.”
Prvi pogled koji smo ikada imali u filmu pokazao je samo suvremeni vojni stil. Budući da je to tako drastično okretanje od načina na koji franšiza obično funkcionira, mnogi su bili zabrinuti da se to uopće neće činiti kao Monster Hunter. Možemo se samo nadati da ova nova slika i sinopsis čine da ovaj moderan stil ima malo više smisla i da fanovi franšize mogu odahnuti. Uz to… pogledajte samo ovaj Ogromni ‘Jawblade’ – izgleda fantastično!
Redatelj filma, Paul W.S. Anderson, također je rekao nekoliko riječi o Artemis kao novom liku. “Ona je igračica video igara, na neki način, ona je avatar gledatelja, njihov ulazak u svijet,” Anderson je spomenuo kada je pričao o liku Artemis.

Što se tiče datuma izlaska filma, za sada ga još nema službeno, ali čim nešto saznamo izvijestit ćemo vas.

Similar Posts