Novi Rocky film u izradi, Sylvester Stallone već zna radnju

Novi Rocky film u izradi, Sylvester Stallone već zna radnju

Sylvester Stallone je možda reprizirao svoju Rocky Balboa ulogu u Creed filmovima, ali prošlo je 13 godina od kada je taj kultni lik predvodio svoj film. Međutim, čini se da bi boksač možda ponovno mogao postati glavna zvijezda franšize, jer se Stallone sprema donijeti nam sljedeći Rocky film.

Kada je upitan hoće li se u budućnosti možda još pojavljivati kao Rocky, Sylvester Stallone je rekao da postoji “dobra šansa da Rocky ponovno vrati.” Što se tiče radnje novog Rocky filma, Stallone je rekao sljedeće:

“Rocky upoznaje mladu, bijesnu osobu koja je zaglavila u ovoj zemlji kad dođe vidjeti svoju sestru. On ga vodi u svoj život, i počinju nevjerojatne avanture, koje se okreću južno od granice. Vrlo je, vrlo pravodobno.”

Novi Rocky film u izradi, Sylvester Stallone već zna radnju

Ubrzo nakon izlaska Creed II filma, Stallone je rekao da je on završio s ulogom Rocky Balboe. Međutim, već u svibnju je promijenio priču i dao naslutiti da već sprema nešto novo za ostarjelog boksača. Glumiti lika u osam filmova kroz četrdeset godina je vrlo impresivno za svakog glumca, ali Stallone sada cilja napraviti deveti film.

Nakon što je Sylvester Stallone otkrio osnovnu premisu ovog novog Rocky filma, gdje će se lik ponovno naći trenirati novog mladog boksača, Variety ga je upitao znači li to da će se priča dotaknuti pitanja imigracije u SAD-u koje su glavne vijesti. Stallone je odgovorio:

“Da. Kažeš li nekome koga si tek upoznao na ulici, tko se bori i tko je bez krova nad glavom da se samo izgubi, ili ga prihvatiš unutra? Ako ga prihvatiš, ti si u nevolji.”

Novi Rocky film u izradi, Sylvester Stallone već zna radnju

Kada će se točno novi Rocky film dogoditi još nije poznato, ali Stallone kaže kako “oni žele krenuti sutra,” pozivajući se na producentsku tvrtku producenta Irvina Winklera i MGM, koji su suvlasnici Rocky franšize (Stallone nema nikakvog vlasništva u njoj). Winkler je spomenuo da su pregovori u tijeku da Sylvester Stallone piše scenarij i glumi u filmu.

S obzirom na kraj Creed II filma, gdje se Rocky oprostio od svog štićenika, vrlo je vjerojatno da se on neće pojaviti u trećem filmu ako do njega dođe. S druge strane, vrlo je izgledno s obzirom na uspjeh prva dva, da se barem razgovara o trećem Creed filmu. Hoće li se ili ne Stalloneov Rocky pojaviti, za sada još nije potvrđeno, ali ako sada znamo da pravi svoj novo solo Rocky film, teško da će se to dogoditi, no ostaje vidjeti.

Similar Posts