Peter Jackson razmišlja režirati DC film - Svijet filma

Peter Jackson razmišlja režirati DC film

Redatelj Lord of the Rings i The Hobbit trilogije razmišlja o režiranju novog DC filma, na putu mu stoji potencijalno režiranje nove Lord of the Rings Amazon serije – i bogati plaću 🙂

Pretpostavili bi da je nakon Lord of the Rings trilogije Peter Jackson jedan od najtraženijih redatelja u Hollywoodu, ipak, već dugo vremena nije napravio niti jedan film, nadamo se da će se to uskoro promijeniti, jer on razmišlja o tome da režira novi DC Comics film.

Peter Jackson razmišlja režirati DC film

Iako Hobbit trilogija nije ni iz bliza bila kvalitetna kao Lord of the Rings, ne može se reći da Peter Jackson nije odličan, raznolik redatelj. TheOneRing.net je preko Twittera otkrio da Jackson trenutno razmatra dva projekta: Amazonovu Lord of the Rings seriju ili misteriozni DC Comics film.

Što bi od tog dvoje bilo bolje, tko zna. S jedne strane ako se vrati u Lord of the Rings seriju, mogao bi ju razvlačiti kroz već poznate stvari, a opet s druge strane, možda bi mogao ponoviti kvalitetu originalne Lord of the Rings filmske trilogije. DC svemiru definitivno treba pravi redatelj, a upravo bi ga mogli naći u majstoru epskih filmova, Peter Jacksonu. Ostaje vidjeti.

Similar Posts