Eternals zvijezda Salma Hayek novom slikom nagovijestila dosnimavanja filma

Eternals zvijezda Salma Hayek novom slikom nagovijestila dosnimavanja filma

Nažalost, pandemija COVID-19 odgodila je čitavu Fazu 4 Marvel Studiosa, a The Eternals film treba izaći sljedeće veljače, umjesto ovog studenog. To, naravno, nije najveće kašnjenje na svijetu, ali bilo je razočaravajuće za fanove željne da se ti likovi konačno dovedu na veliki ekran i postanu dio Marvelovog Filmskog Svemira.

Dio razloga zbog kojeg je film odgađan bio je taj što je potrebno ponovno nadosnimavanje filma koje će se kako se sada čini nastaviti uskoro.

Kao što možete vidjeti dolje, zvijezda Salma Hayek preko Instagrama je objavila: “U iščekivanju nadosnimavanja, konačno sam morala popraviti svoje korijene.” Nekoć, planovi za bilo kakva dodatna snimanja doveli bi do zabrinutosti za kvalitetu filma, ali oni su postali standardni za velike budžetske filmove ovih dana i nešto što Marvel Studios često koristi.

Nadosnimavanja bi mogli dovesti do nekih velikih promjena u Eternalima, međutim, pitanje je hoćemo li ikada saznati što su uopće bili (osim ako ono što budemo vidjeli na ekranu bude drugačije od onoga sa slika od prošle godine).

Pogledajte objavu Salme Hayek ispod:

Similar Posts