Trailer: Warrior Nun (2020-)

Trailer: Warrior Nun (2020-)

Stigao je prvi trailer za nadolazeću Netflixovu akcijsku fantazija seriju pravljenu prema stripu istog imena, Warrior Nun.

Datum izlaska serije:

02. srpanj 2020.

Žanr serije:

Akcija, drama, fantazija

Kreator:

Simon Barry

Glumci:

Toya Turner, Alba Baptista, Lorena Andrea

Radnja ukratko:

Mlada žena se budi u mrtvačnici s neobjašnjivim moćima i biva uhvaćena u bitci između dobra i zla.

Trailer: Warrior Nun (2020-)

Warrior Nun je nadolazeća američka fantastična dramska web televizijska serija koju je stvorio Simon Barry, a temelji se na istoimenoj stripovskoj seriji Bena Dunna, koja će se premijerno prikazati na Netflixu. Sezona 1 trebala bi se objaviti na Netflixu 2. srpnja 2020.

Warrior Nun vrti se pričom o “19-godišnjakinji koja se budi u mrtvačnici s novim životom i božanskim artefaktom ugrađenim u leđa. Otkriva da je sada dio drevnog reda koji je dobio zadatak boriti se sa demonima na Zemlji, a snažne sile koje predstavljaju i nebo i pakao žele je pronaći i kontrolirati.”

U seriji glume Alba Baptista kao Ava, Tristan Ulloa kao Father Vincent, Toya Turner kao Shotgun Mary, Sylvia De Fanti kao Mother Superion, Lorena Andrea kao Sister Lilith, Thekla Reuten kao Jillian Salvius, Kristina Tonteri-Young kao Young Sister Beatrice, Emilio Sakraya kao JC, Joaquim de Almeida kao Cardinal Duretti i Lope Haydn Evans kao Michael.

Trailer serije:

Similar Posts