Karl Urban i Sylvester Stallone traženi za 'Judge Dredd' TV seriju

Karl Urban i Sylvester Stallone traženi za ‘Judge Dredd’ TV seriju

Mnogi Judge Dredd obožavatelji izuzetno su dugo čekali Mega-City One, najnoviji pokušaj oživljavanja franšize Dredd za ekran. Mega-City One trebao bi biti velika nova serija koja se razvijala od Rebelliona otkad je emisija najavljena 2017. Sada je glavni direktor Rebelliona, Jason Kingsley, napokon bio u mogućnosti ažurirati seriju. Prema njegovim riječima, ne samo da su scenariji spremni za rad, već bi željeli vratiti Karla Urbana kao Dredda za seriju – i čak imati originalnog glumca suca Dredda Sylvestera Stallonea za ulogu.

Nažalost, izgleda da će Rebellion morati pričekati dok se pandemija Koronavirusa malo smiri prije nego što započnu s produkcijom na seriji.

Evo što je Jason Kingsley posebno izjavio, javljajući se za intervju na YouTube kanalu V2A Freak Show TV:

“Želio sam nastavak [Dredd filma iz 2012.]. Vratili smo prava tako da to možemo učiniti, samo se moramo riješiti ove virusne stvari koja se događa u ovom trenutku, a onda se nadamo da će se stvari pokrenuti u svim smjerovima u pravljenju filmova i TVa , to je samo, trenutno je sve zabrljano za sve. Zapravo je učinjeno mnogo posla na raznim različitim skriptama. Dakle, Mega-City One TV serija. U osnovi, ne možemo ići u proizvodnju zbog [situacije] i imamo skripte i sve je spremno za rad, ali problem je u tome što se [situacija] i svačije financiranje mijenja i svi se mijenjaju.”

Kao što je gore spomenuto, Kingsley je također spomenuo da ih zanima možda čak i da se Sylvester Stallone pojavi u seriji Judge Dredd: Mega-City One pored traženih zvijezda poput Karla Urbana.

“Pa, ako možemo dobiti ljude natrag, znate, čak smo se šalili da bi bilo vrlo zabavno vratiti Stallonea.”

Lijepo je znati da i dalje naporno rade na tome da Mega-City One pokrenu, čak i ako još ne mogu započeti snimanje dugo očekivane televizijske serije Judge Dredd. A s mogućnošću da glumci poput Sylvestera Stallonea dođu, ne može se reći koja bi sve još iznenađenja mogla biti u rukama Rebelliona. Ovo će definitivno biti serija koju treba čekati.

Similar Posts