Vin Dieselov Bloodshot dobio prvi brutalni i odlični Teaser, te najavio kada dolazi puni Trailer

Otkrivena radnja za Vin Dieselov ‘Bloodshot’ film

Vin Dieselov ‘Bloodshot’ film polako počinje dobivati oblik, a sada smo dobili i službenu radnju filma, kao i sliku kako bi Diesel mogao izgledati u ulozi Bloodshota!

Za one koji malo manje znaju o izvornom materijalu, Bloodshot je jedan od Valiantovih najkrvavijih, brutalnijih i čudnijih heroja. Bivši vojnik koji je poboljšan nano-tehnologijom, Bloodshot se može regenerirati od gotovo svih rana, te se može prilagoditi nagorim i najžešćim okolinama.

Već smo pisali o datumu izlaska ovog nadolazećeg superhero filma od Valiant Comics, 21. veljače 2020. godine, čime će postati pratitelj uspješnih filmova koji su izlazili u veljači poput Deadpool i Black Panther. U oba ova slučaja, datumi izlaska su objavljeni vrlo rano, dok studiji nisu znali što očekivati i u oba slučaja filmovi su ispali hitovi. Sigurno, s tim da Valiant nikada još nije bio na velikim ekranima, studio također ne zna što može očekivati od Bloodshot. Što se tiče uspjeha poput prethodne dvojice, to ćemo morati pričekati još neko vrijeme.

Službenu radnju filma pročitajte u nastavku:

“Bloodshot prati Ray Garrisona aka Bloodshot, umrlog vojnika uskrsnutog od strane proizvođača oružja Rising Spirit Technologies, uz pomoć nanotehnologije. On pati od potpunog gubitka pamćenja, prožet nizom zapanjujućih novih sposobnosti, te se pokušava povezati s time tko je bio, dok ući kakva je vrsta oružja postao… u tome mu pomaže tim ‘nadograđenih’ kolega vojnika tajnog naziva Chainsaw.”

Bloodshot je opisan kao film koji podsjeća na “klasike 80tih poput Robocop, Terminator i Total Recall.”

S Bloodshotom koji se trenutno snima, slika je procurila na internet koja pokazuje kako bi Diesel mogao izgledati kao glavni lik. Slika je zapravo alternativna verzija stripovske naslovnice koja je prodana na aukciji tijekom dobrotvornog događaja za pokojnog Paul Walker Reach Out WorldWide – Game4Paul. Na ovoj slici, Bloodshot definitivno izgleda kao Diesel, dok ostaje vjeran stripovskoj verziji lika. U nastavku pogledajte sliku:

Otkrivena radnja za Vin Dieselov 'Bloodshot' film

Bloodshot će biti prvi film u novom Valiant filmskom svemiru. Harbinger će pratiti Bloodshot. Svaki film će dobiti svoj nastavak prije nego se spoje u Harbinger Wars filmu.

Diesel će ponovno raditi s Fast & Furious producentom Neal Moritz na ovom projektu. Dave Wilson će režirati. Arrival scenarist Eric Heisserer piše skriptu za film, zajedno s Jeff Wadlow.

Očekuje se da će Bloodshot biti R-Rated film, što i ne iznenađuje s obzirom na to da je lik brutalan baš kao i Deadpool ili Wolverine. Također, očekuje se da film vuče inspiraciji iz filmova poput Robocop ili Terminator.

Sonyjev Valiant svemir od pet superherojskih filmova je postao jedan od najčudnijih potencijalnih projekata na vidiku, a sada se čini kako pravi prvi pravi korak prema stvarnosti.

Bloodshot bi bio drugi Vin Dieselov put u svijet stripovskih filmova. I dok bi mu Bloodshot bio prvi film u kojem bi glumio igranog lika, već je radio u ovom žanru, posuđujući glas Groot (i Baby Groot) u Guardians of the Galaxy i Guardians of the Galaxy Vol. 2.

Similar Posts