Produkcija filma 'The Flash' pomaknuta

Produkcija filma ‘The Flash’ pomaknuta

Warner Bros. je još jednom odlučio stati na kočnicu kada se radi o izradi njihovog DC proširenog svemira filmova, novom odgodom nadolazećeg ‘The Flash’ filma.

Variety donosi da The Flash solo film – koji je trebao započeti snimanje u ožujku – sada gleda na kasnu 2019. kao svoj početak produkcije, što bi stavilo najbržeg heroja DC-ija u kina negdje u 2021. godini.

Čini se da je razlog tome loš tajming. WB i J.K. Rowling su inzistirali da svijet treba pet filmova iz Fantastic Beasts franšize, Harry Potter spin-off filmova u kojem glumi Flash zvijezda Ezra Miller. Produkcija na trećem Fantastic Beasts treba započeti u srpnju, a Warner Bros. misli da neće stići završiti snimanje The Flash solo filma do tada.

Produkcija filma 'The Flash' pomaknuta

Originalni Flash redatelj Rick Famuyiwa (Dope) je napustio projekt 2016. godine, ali njegove zamjene, Spider-Man: Homecoming scenaristi John Francis Daley i Jonathan Goldstein, su navodno još uvijek vezani uz projekt.

Ovo nije baš najgora stvar na svijetu, ali je sam još jedan pokazatelj koliko je DCEU ne organiziran i koliko WB drži malo do njega. Ipak, studio ima tri vrlo obećavajuća projekta iz DC svemira, James Wanov Aquaman i vrlo veseli Shazam!, kao i Wonder Woman 84 koji dolazi u kina u studenom 2019. godine. Uz to, studio trenutno razvija dva Joker filma, jedan koji tjera statiste da uriniraju u podzemnoj kraj zaključanih automobila, a u ovom drugom glumi Jared Leto.

Što vi mislite? Hoće li The Flash film s Ezra Millerom biti vrijedan čekanja? Napišite nam u komentarima.

Similar Posts