Produkcija filma 'The Flash' pomaknuta

Produkcija filma ‘The Flash’ pomaknuta

Warner Bros. je još jednom odlučio stati na kočnicu kada se radi o izradi njihovog DC proširenog svemira filmova, novom odgodom nadolazećeg ‘The Flash’ filma.

Variety donosi da The Flash solo film – koji je trebao započeti snimanje u ožujku – sada gleda na kasnu 2019. kao svoj početak produkcije, što bi stavilo najbržeg heroja DC-ija u kina negdje u 2021. godini.

Čini se da je razlog tome loš tajming. WB i J.K. Rowling su inzistirali da svijet treba pet filmova iz Fantastic Beasts franšize, Harry Potter spin-off filmova u kojem glumi Flash zvijezda Ezra Miller. Produkcija na trećem Fantastic Beasts treba započeti u srpnju, a Warner Bros. misli da neće stići završiti snimanje The Flash solo filma do tada.

Originalni Flash redatelj Rick Famuyiwa (Dope) je napustio projekt 2016. godine, ali njegove zamjene, Spider-Man: Homecoming scenaristi John Francis Daley i Jonathan Goldstein, su navodno još uvijek vezani uz projekt.

Ovo nije baš najgora stvar na svijetu, ali je sam još jedan pokazatelj koliko je DCEU ne organiziran i koliko WB drži malo do njega. Ipak, studio ima tri vrlo obećavajuća projekta iz DC svemira, James Wanov Aquaman i vrlo veseli Shazam!, kao i Wonder Woman 84 koji dolazi u kina u studenom 2019. godine. Uz to, studio trenutno razvija dva Joker filma, jedan koji tjera statiste da uriniraju u podzemnoj kraj zaključanih automobila, a u ovom drugom glumi Jared Leto.

Što vi mislite? Hoće li The Flash film s Ezra Millerom biti vrijedan čekanja? Napišite nam u komentarima.

Similar Posts