Pogledajte kako bi Sebastian Stan mogao izgledati kao The Riddler

Pogledajte kako bi Sebastian Stan mogao izgledati kao The Riddler

Pogledajte kako izgleda Avengers: Endgame zvijezda Sebastian Stan u fantastičnoj fanovskoj slici kao The Riddler za Matt Reevesov nadolazeći Batman film.

Robert Pattinson je navodno u razgovorima da zamjeni Ben Afflecka kao Batman u Matt Reevesovom nadolazećem filmu. Stigla su i izvješća da će film sadržavati više negativaca, među kojima su The Penguin i Catwoman. Matt Reevesov film bi mogao imati čak šest Batmanovih negativaca, među kojima bi mogao biti i The Riddler. Avengers: Endgame zvijezda Sebastian Stan je nedavno podijelio da bi volio dobiti priliku da glumi Riddlera. BossLogic nam je sada pokazao kako bi Avengers: Endgame zvijezda Sebastian Stan mogao izgledati u novoj fanovskoj slici. Pogledajte ispod:

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

#TheBatman (?) For the many requested

Objavu dijeli Bosslogic (@bosslogic)

Detalji radnje Matt Reevesovog The Batman filma su još u tajnosti, iako bi se navodno film trebao usredotočiti na mlađu verziju Viteza Tame, dok se bori s nekoliko tradicionalnih negativaca poput The Penguin i Catwoman. While Warner Bros. planira napraviti novi pogled na ovog kultnog stripovskog lika na velikim ekranima, a Matt Reeves je potvrdio da film neće biti direktna adaptacija Frank Millerovog Year One stripa. Robert Pattinson je navodno prvi izbor za Bruce Wayne/Batman ulogu kao zamjena za Ben Afflecka, međutim to Warner Bros. još nije službeno potvrdio.

Mislite li da bi Sebastian Stan bio dobar izbor za The Riddlera?

Similar Posts