Snake Eyes iz G.I. Joe franšize dobiva svoj spin-off film! - Svijet filma

Snake Eyes iz G.I. Joe franšize dobiva svoj spin-off film!

Snake Eyes, tihi komandos i jedan od fanovima najdražih likova G.I. Joe franšize dobiva svoj solo, spin-off film!

Projekt užurbano kreće u izradu, zahvaljujući Paramount Pictures, s BEAUTY AND THE BEAST i THE HUNTSMAN: WINTER’S WAR scenaristom Evan Spiliotopoulos. Brian Goldner je jedan od producenata.

Snake Eyes iz G.I. Joe franšize dobiva svoj spin-off film!

Snake Eyes lik je prvi puta stvoren u 1980tima, tijekom novog početka animirane franšize pod Hasbro i Marvel Comics, poznato mnogima kao G.I. Joe: A Real American Hero. Ovaj lik je jedan od fanovima najdražih, ponajviše zbog svoje potajnosti i ubojitosti. U prošlosti on je imao vezu sa Scarlett, jedinim ženskim članom tima i često bi se odvažio na solo misije, samo u pratnji svog ljubimca, vuka Timber. Kroz seriju Snake Eyes bi se često sukobljavao sa Storm Shadow, članom neprijateljske frakcije, Cobra. Kako smo kasnije saznali, Storm Shadow je njegov tihi ubojica – brat! Koje iznenađenje!

U prošlosti, Snake Eyes smo mogli vidjeti u dva G.I. Joe igrana filma, koje je izdao Paramount: G.I. JOE: THE RISE OF COBRA (2009) i G.I. JOE: RETALIATION (2013), s Ray Park koji ga je utjelovio.

Mislite li da je dobra ideja oživjeti ovu franšizu? Moguće da planiraju praviti nešto poput Marvel i DC svemira, gradeći prvo solo junake, kako bi ih spojili u Timske filmove? Samo vrijeme će pokazati, a vi nam napišite vaše mišljenje u komentarima.

Druge je zanimalo i ovo...