Spider-Man: Far From Home – Detaljna analiza trailera

Danas je izašao drugi službeni trailer za isčekivani MARVEL film Spider-Man: Far from Home, koji će biti 23. film Marvel Filmskog Svemira (MCU), posljednji film MCU Faze 3, te prvi film druge sage nakon što je prvu, Infinity sagu, zatvorio Avengers Endgame.

Moram reći da je ovaj trailer jedan od najboljih trailera kojeg je Marvel izbacio zadnjih nekoliko godina (tu ne uključujemo trailere za Avengers Infinity War i Endgame jer oni su ipak priča za sebe). Također, ovaj trailer je možda i najduži jer traje pune tri minute, a od prve do zadnje sekunde je nabijen svime onime što znamo i volimo od Marvela – akcija, emocije, gomila simpatičnog humora, et cetera, et cetera. Pred nama je zasigurno još jedan spektakularni blockbuster kojeg ćemo u kinima moći gledati od 2. srpnja ove godine. Ovo je ujedno i posljednji MCU film koji izlazi u 2019.

Nakon što smo pogledali trailer par puta, prošli smo kroz njega i frame-by-frame pa vam sada donosimo sve finese koje ovaj trailer sa sobom donosi.

SPOILER ALERT ZA AVENGERS ENDGAME!

Spider-Man: Far From Home - Detaljna analiza trailera

Prije početka samog trailera, glavni glumac Tom Holland je bio toliko brižan da nas obavijesti da dotični trailer sadrži spojlere za Avengers Endgame, tako da, ako netko taj film nije gledao, neka odmah prestane sa gledanjem tog trailera! A isto vrijedi i za daljnje čitanje ovog članka! Kako bi zaštita od spojlera bila na razini, daljnja analiza trailera se nastavlja na sljedećoj stranici ovog članka!

Similar Posts