Marvel podijelio urnebesni meme za Thor: Love and Thunder

Marvel podijelio urnebesni meme za Thor: Love and Thunder

Marvel je podijelio smiješan meme vezan za Thora: Love and Thunder. Jane Fosterova Thor govori heroju da se “smiri.” Obožavatelji su se poprilično zabavili tom interakcijom dok s nestrpljenjem iščekivaju bilo koje novosti o nadolazećim Marvel Studios projektima.

Ovo je dugo ljeto dok u kojem je koronavirusna pandemija zaustavila brojne dugoročne planove tvrtki. Stvari se još uvijek proizvode, ali nije bilo novih najava za fanove. Međutim, sljedeći Thorov film svjetlo je na kraju tunela za veliki broj obožavatelja. Nedavno, Natalie Portman rekla je da očekuje da će sljedeća rata početi snimati početkom sljedeće godine. Glumica je također vrlo otvoreno pokušavala ući u sjajnu formu za svoj okret s legendarnim čekićem. Ako uspije reći Chrisu Hemsworthu da ohladi malo i usput razbije nekoga, cijelo putovanje će biti vrijedno za fanove.

Waititi je nedavno rekao da će Love and Thunder biti lud. Sjedio je s BBC-om gdje se neizbježno pojavila tema njegovog sljedećeg izlaska iz Marvela.

Pogledajte ispod ovaj novi ludi meme iz Marvela

Bit će vrlo interesantno vidjeti ih kako će zajedno djelovati u filmu.

Thor: Love and Thunder dolazi u kina 11. veljače 2022. Ostali nadolazeći Marvelovi filmovi uključuju Black Widow 06. studenog, The Eternals 12. veljače 2021., Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings 05. svibnja 2021., Spider-Man 3 05. studenog 2021., Doctor Strange in the Multiverse of Madness 25. ožujka 2022., Black Panther 2 06. svibnja 2022., a Captain Marvel 2 08. srpnja 2022. godine.

Druge je zanimalo i ovo...