'Game of Thrones' Zvijezda Emilia Clarke Postaje DCEU Zatanna u Novoj Fanovskoj Slici

‘Game of Thrones’ Zvijezda Emilia Clarke Postaje DCEU Zatanna u Novoj Fanovskoj Slici

Odlični novi fanovski poster zamišlja Game of Thrones zvijezdu Emiliju Clarke kao Zatannu u DCEU franšizi.

Ova nova slika, dolazi od grafičkog dizajnera “ryans.reviews” na Instagramu, a pokazuje Emiliju Clarke kako zamjenjuje Game of Thrones ulogu Majke Zmajeva Daenerys Targaryen za novu ulogu superheroine Zatanne dok se priprema dodati još magije u DCEU.

Možete vidjeti Game of Thrones zvijezdu Emiliju Clarke kao Zatannu za DCEU ispod.

Emilia Clarke čest je izbor fanova u mnogim različitim ulogama stripovskih filmskih franšiza poput DCEU zahvaljujući ulozi koja ju je proslavila kao Daenerys Targaryen iz HBO hit serije Game of Thrones. Emilia Clarke je tri puta nominirana za Emmy za udarne termine za izvanrednu sporednu glumicu u dramskoj seriji i nominirana je za Emmy za udarne termine za izvanrednu glavnu glumicu u dramskoj seriji za svoju glumu u kontroverznoj posljednjoj sezoni serije Game of Thrones.

U stripovima, Zatanna Zatara je i scenski mađioničar, kao i pravi. Ona je naslijedila mnoge svoje magične sposobnosti od svog oca  Giovannija “Johna” Zatare i kontrolira svoje moći govoreći svoje čarobne riječi unazad. Zatanna je često povezana s Justice League i romantično je povezana s Johnom Constantineom.

Prošle godine, izvještaji su govorili da Warner Bros. radi na Zatanna solo filmu za DCEU. Zatanna je prije toga spominjana kao član Justice League Dark postave za live-action film koji je trebao producirati Scott Rudin.

Zatanna je jedan od mnogih projekata navodno u razvoju za DCEU. Drugi projekti uključuju The Flash solo film, Green Lantern Corps, Black Adam, Cyborg, Supergirl, New Gods i Nightwing.

Što mislite o Emiliji Clarke kao Zatanni u DCEU?

Similar Posts