Avengers: Endgame fanovski supercut edit će vam naježiti sve dlake na tijelu

Avengers: Endgame fanovski supercut edit će vam naježiti sve dlake na tijelu

Ovaj odlični fanovski supercut edit naziva “Avengers: Whatever It Takes” dolazi nam od Gamerstrix preko YouTubea, a obuhvaća najbolje scene Avengers: Endgame filma, ali i neke od najboljih ostatka Marvelovog Filmskog Svemira. Ako ste ljubitelj Marvela, ovo će vam zasigurno naježiti sve dlake na tijelu. Pogledajte ga ispod.

Avengers: Endgame je dobio epilog u Spider-Man: Far From Home prošle godine, ali na idući film ćemo morati još jako dugo čekati. Black Widow je trebao započeti Fazu 5 MCUa ovog mjeseca, ali je film odgođen do studenog u nadi da će se riješiti problemi s koronavirusom.

To odgađanje je izazvalo domino efekt u rasporedu Marvel Studiosa, pa je tako The Eternals, koji su trebali izaći u studenom premješteni za veljaču 2021. godine. To je opet pomaklo Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings na svibanj 2021, Doctor Strange in the Multiverse of Madness na studeni 2021. i Thor: Love and Thunder na veljaču 2022. godine.

Nažalost ovo stopiranje svih produkcija zbog koronavirusa je zaustavilo i rad na Disney+ serijama, prva od njih The Falcon and the Winter Soldier, bila je blizu završavanja produkcije i trebala se početi prikazivati kasnije ove godine, ali je morala stati s produkcijom. Isto je i sa serijama WandaVision i Loki.

Druge je zanimalo i ovo...