10 odličnih Filmova s ocjenom manjom od 7 na IMDb (4 dio)

10 odličnih Filmova s ocjenom manjom od 7 na IMDb (4 dio)

IMDb je jedna od najpoznatijih i najčešće korištenih baza podataka za filmske preporuke. Nažalost njen sistem nije uvijek bez ‘greške’, jer se većinom filmovi ispod ocijene 7 smatraju prosječnima. U ovom, novom članku vam donosimo 10 odličnih filmova s ocjenom manjom od 7 na IMDb.

Ovo je četvrti takav članak (prvi možete pogledati ovdje, drugi ovdje, a treći ovdje), a povremeno ćemo ih objavljivati još, kako bi vam donijeli još takvih, po IMDb prosječnih filmova, koji su zapravo sve samo ne prosječni. U ovom popisu ima za svakoga po nešto.

War of the Worlds (2005)

War of the Worlds (2005)

War of the Worlds je Američki znanstveno-fantastični triler filma, redatelja Steven Spielberg i scenarista Josh Friedman i David Koepp, djelomično pravljen prema knjizi istog imena og H. G. Wells. Zvijezde filma su Tom Cruise, Dakota Fanning, Justin Chatwin, Miranda Otto i Tim Robbins, s Morgan Freeman kao naratorom filma.

Dok je Zemlja napadnuta od strane borbenih strojeva, jedna obitelj se bori za preživljavanje.

Armageddon (1998)

Armageddon (1998)

Armageddon je Američki znanstveno-fantastični film katastrofe, u režiji Michaela Baya i produkciji Jerrya Bruckheimera. Zvijezde filma su Bruce Willis, Billy Bob Thornton, Ben Affleck i Liv Tyler.

Protagonisti su grupa bušača na naftnoj platformi koju NASA angažira za svemirsku misiju čiji je cilj postaviti nuklearni eksploziv na asteroidu koji prijeti uništenjem Zemlje.

This Is the End (2013)

This Is the End (2013)

This Is the End je Američka crna komedija, horor film, redatelja i scenarista Seth Rogen i Evan Goldberg, a zvijezde filma su Rogen, James Franco, Jonah Hill, Jay Baruchel, Danny McBride, Craig Robinson, Michael Cera i Emma Watson.

Dok su na zabavi kod u kući James Franco, Seth Rogen, Jay Baruchel i mnoge druge poznate osobe suočene su s Biblijskom apokalipsom.

The Mask (1994)

The Mask (1994)

The Mask je Američka komedija iz 1994. godine u režiji Chucka Russella. Glavnu ulogu tumači Jim Carrey, a u filmu je svoju prvu filmsku ulogu ostvarila danas poznata glumica Cameron Diaz.

Film je priča o Stanleyju Ipkissu, službeniku banke u Edge Cityju, koji ima naviku da navečer gleda crtiće, a ujutro kasni na posao gotovo sat vremena. Jedne večeri, vraćajući se kući nakon propalog izlaska u elitni disko-klub Coco Bongo, pronalazi staru drvenu masku kako pluta na površini vode. Nakon što se vrati kući i stavi je na lice, pretvara se u superheroja s nevjerojatnim moćima. Međutim, nakon što opljačka banku u kojoj radi, postaje metom policije i kriminalca Doriana Tyrella, koji namjerava zavladati gradom i čiji su suradnici pokušali opljačkati istu banku u isto vrijeme.

TRON: Legacy (2010)

TRON: Legacy (2010)

Tron: Legacy je Američki znanstveno-fantastični akcijski film, redatelja Joseph Kosinski i scenarista Adam Horowitz i Edward Kitsis, pravljen prema priči od Horowitz, Kitsis, Brian Klugman i Lee Sternthal. To je nastavak filma Tron iz 1982 godine. Zvijezde filma su Jeff Bridges, Bruce Boxleitner, Garrett Hedlund, Olivia Wilde, Beau Garrett i Michael Sheen.

Sin dizajnera virtualnog svijeta traži svog oca i završava u digitalnom svijetu kojeg je dizajnirao njegov otac. On susreće oštećenu kreaciju svog oca i jedinog saveznika koji je rođen u digitalnom svijetu.

Similar Posts