10 odličnih Filmova s ocjenom manjom od 7 na IMDb (4 dio)

Pearl Harbor (2001)

Pearl Harbor (2001)

Pearl Harbor je Američki ratni film snimljen 2001. u režiji Michaela Baya, a scenarist filma je Randall Wallace. Zvijezde filma su Ben Affleck, Kate Beckinsale, Josh Hartnett i William Lee Scott.

Radnja je smještena u doba Drugog Svjetskog rata te prikazuje događaje pred, za vrijeme i poslije napada na Pearl Harbor, uključujući Doolittleov prepad. Protagonisti, koje tumače Ben Affleck i Josh Hartnett, su dva Američka vojna pilota čije prijateljstvo umjesto rata u iskušenje dovodi suparništvo oko lijepe bolničarke (čiji lik tumači Kate Beckinsale).

The Book of Eli (2010)

The Book of Eli (2010)

The Book of Eli je Američki post-apokaliptični film braće Hughes snimljen po scenariju Garya Whitta. U glavnim ulogama su Denzel Washington, Gary Oldman i Mila Kunis.

Radnja filma odvija se u post-apokaliptičnom svijetu u kojem usamljeni ratnik (oskarovac Denzel Washington) putuje razorenom Amerikom kako bi sačuvao svetu knjigu koja skriva tajnu spasa čovječanstva. Međutim, odmetnik (Gary Oldman) iz malog gradića ima vlastite planove i na sve moguće načine pokušava se domoći knjige… U međuvremenu, Carnegiejevu posvojenu kći Solaru (Mila Kunis) Eli fascinira iz posve drugog razloga: nudi joj pogled na ono što postoji izvan domene njezinoga očuha. Eli se bori kako bi ispunio svoju sudbinu i pomogao uništenom čovječanstvu.

Con Air (1997)

Con Air (1997)

Con Air je Američki akcijski, krimi, triler film, redatelja Simon West i scenarista Scott Rosenberg. Zvijezde filma su Nicolas Cage, John Cusack, John Malkovich, Steve Buscemi, Colm Meaney, Mykelti Williamson, Ving Rhames, Nick Chinlund, Jesse Borrego, Jose Zuniga i Monica Potter.

Pomilovani bivši zatvorenik i bivši Američki ranger Cameron Poe nađe se zarobljen u transportnom avionu za prijevoz najgorih zločinaca, kada putnici preuzmu kontrolu.

Prince of Persia: The Sands of Time (2010)

Prince of Persia: The Sands of Time (2010)

Prince of Persia: The Sands of Time je Američki akcija-fantazija film, redatelja Mike Newell i scenarista Jordan Mechner, Boaz Yakin, Doug Miro i Carlo Bernard. Zvijezde filma su  Jake Gyllenhaal kao Prince Dastan, Gemma Arterton kao Princess Tamina, Ben Kingsley kao Nizam i Alfred Molina kao Sheik Amar.

Smješten u mistične krajeve Perzije, Princ Perzije: Pijesak vremena je epska akcijska avantura o odmetnutom princu i zagonetnoj princezi koji se utrkuju sa silama zla kako bi sačuvali drevni bodež, dar bogova koji može promijeniti tijek vremena i omogućiti onome tko ga posjeduje da zavlada svijetom…

1408 (2007)

1408

1408 je Američki psihološki horor film, redatelja Mikael Håfström, a pravljen je prema kratkoj knjizi Stephena Kinga iz 1999 godine, istog imena. Zvijezde filma su John Cusack, Samuel L. Jackson, Mary McCormack, Tony Shalhoub, Len Cariou, Isiah Whitlock, Jr. i Jasmine Jessica Anthony.

Muškarac koji se specijalizirao za uklanjanje paranormalnih pojava prijavljuje se u legendarnu sobu 1408 u hotelu Dolphin. Ubrzo nakon što se smjestio suočava se s istinskim terorom.

Druge je zanimalo i ovo...