Novi Cloverfield film – sve što znamo o ovom tajanstvenom filmu!

Donosimo vam sve što znamo o ovom nadolazećem, tajanstvenom, znanstveno-fantastičnom, horor, misterija filmu, Cloverfield 3.

Još u 2016 godini je od nikuda izašao, nešto poput Cloverfield nastavka, 10 Cloverfield Lane i iznenadio sve. Ubrzo nakon toga obznanjeno je da je i treći Cloverfield film u izradi. Prethodno je trebao doći u veljači 2018 godine, a od mijenjao datume izlaska, te potpuno nestao. Ali sada se ponovno vratio; ovaj bez naziva, misteriozni Cloverfield film će doći u kina 20. travnja 2018 godine.

Detalji filma su vrlo skriveni i jako malo toga se zna, kao što često bude s filmovima J.J. Abramsa, ali ono što znamo je da će biti smješten na internacionalnoj svemirskoj stanici, a bavit će se astronautima koji pronađu zastrašujuće otkriće koje će ‘promjeniti sve’.

Julius Onah je redatelj filma, a radni naziv filma je bio God Particle. Neki od glumaca su Chris O’Dowd (Bridesmaids), David Oyelowo (Selma), Gugu Mbatha-Raw, Elizabeth Debicki (Guardians of the Galaxy Vol. 2) i Daniel Brühl (Captain America: Civil War).

Ono što je interesantno, a pogotovo u ovo novo vrijeme gdje gotovo svaki veći film izbaci 20 trailera prije izlaska, je da za ovaj film jedva da ima jedna dvije slike, a trailera uopće, rekao bi šokantno i pravo osvježenje za vrijeme u kojem živimo! Još je to čudnije kada znamo da bi ovaj film mogao imati poprilično dobro otvaranje na kino blagajnama, a mi o njemu ne znamo gotovo ništa.

Ipak, kod ovog filma je to malo drugačije. Cloverfield svemir filmova je već uspostavljen i iako smo imali prilike vidjeti neke trailere za prvi i drugi dio, većinom su bili ‘unutar kutije’, odnosno više su prikrivali i navodili nas na krive tragove, nego što su pokazivali išta vezano uz događaje u filmu. Tako da je vrlo moguće da ovdje žele ići još korak dalje i pustiti ljude da pričaju, pogotovo ljubitelje prva dva filma i tako šire vijesti i misteriju koja, kako okružuje cijelu ovu franšizu, tako i ovaj treći, još bez naziva dio.

Ta taktika im uopće nije loša. Matt Reevesov Cloverfield i Dan Trachtenbergov 10 Cloverfield Lane su oba imala vrlo male budžete, $25 milijuna i $15 milijuna. Ako i Cloverfield 3 budžet bude u tom rangu, vrlo vjerojatno će Bad Robot i Paramount moći očekivati dobru zaradu, pa čak i da samo ljubitelji prva dva filma odu pogledati.

Opet s druge strane, možda i nije to razlog što još ne znamo ništa o filmu. Navodno je ovaj film završio snimanje još pri kraju 2016 godine, te je prvo trebao izaći u jesen 2017 godine. Nakon toga je odgođen za 02. veljače 2018 godine, ali baš ovih dana je ponovno odgođen, sada za 20. travnja 2018 godine. Bili se trebali zabrinuti? Gotovo sigurno ne, jer baš smo nedavno objavili Cloverfield 3 je proglašen najiščekivanijim horor filmom 2018 godine.

Svakako i ovo malo što se zna o filmu se čini vrlo interesantnim i primamljivim za gledatelje. Film će se odvijati u svemiru, na svemirskoj stanici i fokusirat će se na posadu te stanice, kada uključe akcelerator čestica.

Kada budemo saznali nove informacije, kao i uvijek, podijelit ćemo ih sa vama.

Similar Posts