'Fast & Furious 10' bi mogao biti podijeljen u dva dijela

‘Fast & Furious 10’ bi mogao biti podijeljen u dva dijela

Brzi i žestoki mogli bi krenuti putem Harryja Pottera i Sumrak Sage s posljednjim filmom podijeljenim na dva dijela. Fast 9 je postavljen kao srednje poglavlje u završnoj trilogiji koja će zaključiti Fast sagu. Sada zvijezda Vin Diesel kaže da bi konačni film u serijalu, deseti film, umjesto toga mogao postati dva filma. “Počeo sam planirati Fast 10 prije nego što smo započeli snimanje Fast 9. Vrlo dobro”, Diesel govori za Total Film. “Svemir je toliko robustan i bogat talentom i bogatim pričama da je, na jednoj razini, potpuno izvedivo imati spin-off, a mislim da je to nešto što je neizbježno. Universal to zaslužuje zbog toga koliko su uložili u ovu sagu, i bilo bi dobro to im vratiti. A za obožavatelje, ako Fast 10 bude zaključak u dva dijela, bilo bi lijepo da se ovaj svijet nastavi generacijama koje dolaze.”

Trailer za Fast 9 objavljen je tijekom Super Bowl vikenda. Prvi pogled na film otkrio je povratak Hana, lika za kojeg se dugo vjerovalo da je mrtav. To obećava da će vapaj fanova za “Justice for Han” konačno biti ispunjeni. Ulaznice su u SAD-u trenutno u prodaji, a prvi rezultati otkrivaju da je prodano 50% više od prethodnog osmog nastavka (koji je zaradio $1.2 milijarde na globalnom tržištu).

'Fast & Furious 10' bi mogao biti podijeljen u dva dijela

“Otkrit ćete, ali Han je za mene vrlo poseban lik”, rekao je redatelj Justin Lin u prethodnom intervjuu. “On je bio poseban lik kroz čitavo vrijeme, a kad sam odlazio [nakon Fast & Furious 6] nekako smo otišli zajedno. Jedan od razloga što sam se vratio bio je što sam ga vratio.”

Evo službenog sinopsisa za Fast 9:

“Dom Toretto Vin Diesela vodi miran život s Letty i njegovim sinom, malim Brianom, ali oni znaju da opasnost uvijek vreba samo preko njihovog mirnog horizonta. Ovaj put će ta prijetnja prisiliti Doma da se suoči s grijesima svoje prošlosti kako bi će spasio one koje najviše voli. Njegov tim se udružuje kako bi zaustavili zavjeru koja ruši svijet, a koju vodi najvještiji ubojica i vozač visokih performansi s kojima su se ikada susreli: čovjek koji je također Domov ostavljeni brat, Jakob (John Cena).”

F9 režira Justin Lin, a napisao ga je Daniel Casey. Filmske zvijezde su: Vin Diesel, John Cena, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, Sung Kang, Helen Mirren i Charlize Theron. Film u kina dolazi 22. svibnja ove godine.

Similar Posts