Keanu Reeves se vratio kao Neo u prvom videu sa seta filma 'The Matrix 4'

Keanu Reeves se vratio kao Neo u prvom videu sa seta filma ‘The Matrix 4’

Prošlo je više od 20 godina od kada je The Matrix došao u kina i pretvorio Keanu Reevesa i njegovog lika Neo u jedne od najpoznatijih ličnosti Hollywooda. Od tada, karijere svih koji su bili uključeni u The Matrix filmove vidjeli su velike uspone. Nedavno, zahvaljujući ulozi u John Wick filmovima, karijera Keanu Reevesa je ponovno na vrhuncu, a Warner Bros je očito zainteresiran za unovčavanje ponovne slave glumca koji glumi Nea.

Prošle godine, nove informacije o dugo očekivanom filmu, The Matrix 4 počele su se pojavljivati ​​s pojedinostima oko glumaca i datuma izlaska. Iako ne znamo puno o Matrixu 4, znamo da će se Keanu Reevesov Neo na neki način vratiti. Zahvaljujući novom videu sa seta snimanja, sada imamo prvi pogled na Keanu Reevesa kao Neo u The Matrix 4.

Originalni Matrix i njegova dva nastavka su zajedno zaradili $1.6 milijardi na koji blagajnama diljem svijeta. Keanu Reeves i Carrie-Anne Moss glumili su svoje likove kroz sva tri filma Matrix filmske serije, koji su svaki režirali Lana i Lilly Wachowski. Ovog puta, u redateljsku stolicu se vraća samo Lana Wachowski, a radit će film prema scenariju koji je napisala zajedno s Aleksanderom Hemonom i Davidom Mitchelom. Osim Reevesa i Moss u filmu će glumiti Yahya Abdul-Mateen II, Jonathan Groff, Toby Onwumere, Eréndira Ibarra, Neil Patrick Harris i Jessica Henwick.

The Matrix 4 dolazi u kina 21. svibnja 2021. godine.

Što sve radite u ovom videu? Je li Keanu Reevesov Neo još uvijek živ u The Matrix 4?

Similar Posts