EKSKLUZIVNO: Postignut dogovor! Spider-Man se VRAĆA u Marvel Filmski Svemir!!!

EKSKLUZIVNO: Postignut dogovor! Spider-Man se VRAĆA u Marvel Filmski Svemir!!!

Molitve čitave vojske Marvel fanova i fanova svima nam poznatog bacača mreže Spider-Mana su napokon uslišane! Disney i Sony su ipak uspijeli naći zajednički jezik što je rezultiralo novim dogovorom kojim je napokon osigurano da ćemo ponovno gledati Tom Hollanda i njegovog Spider-Mana u Marvelovom Filmskom Svemiru.

Uz to, odmah je najavljen i treći Spider-Man MCU film, kojem je već postavljen i datum izlaska – 16. srpanj 2021.

U petak su dvije tvrtke zajedno objavile da će Marvel Studios i njegov predsjednik Kevin Feige producirati treći Spider-Man MCU film. U njemu će se ponovno pojaviti Tom Holland koji ponavlja svoju ulogu naslovnog junaka.

EKSKLUZIVNO: Postignut dogovor! Spider-Man se VRAĆA u Marvel Filmski Svemir!!!

Preko ljeta probudile su se vijesti da je Disney, matična tvrtka Marvela, i Sony postigla zastoj oko novog dogovora o financiranju. Disney je želio da se budući Spider-Man filmovi financiraju na osnovi 50/50, s tim da je Feige ostao u kapacitetu konzultantskog producenta. Sony je odlučio predložiti održavanje ovog aranžmana pod trenutnim uvjetima, koji predviđaju da Marvel prima oko 5% bruto prihoda.

Novi ugovor potpisan je kasno u četvrtak navečer. U pregovorima su bili uključeni čelni ljudi iz oba studija, uključujući šefa Sony Pictures Tom Rothmana, Feigea i voditelja Walt Disney Studios Alana Horna. U zamjenu za posudbu šefa Feigea, Marvel i Disney dobit će otprilike 25% zarade Spider-Man filmova, tvrde insajderi. Disney će zadržati svoja trgovačka prava. U sklopu aranžmana Spider-Man će se pojaviti i u jednom dodatnom budućem filmu za Marvel Studios.

“Ja sam oduševljen što će se Spideyjevo putovanje u MCU nastaviti, a ja i svi u Marvel Studios su oduševljeni što ćemo moći nastaviti raditi na tome,” rekao je predsjednik Marvel Studiosa.

“Spider-Man je snažna ikona i heroj čije priče obuhvaćaju sve godine i publiku diljem svijeta. On je također jedini heroj koji ima moć prijeći između filmskih svemira, tako da Sony nastavlja razvijati svoj Spidey-verse, a vi nikada ne znate koja iznenađenja budućnost donosi.” Drugim riječima, zvuči kao da bi ga mogli očekivati vidjeti u Spider-Verse također!

Ovo su vrlo interesantne vijesti i biti će vrlo interesantno vidjeti kuda stvari idu u budućnosti. Moguće je da bi dogovor mogao ići dalje od trećeg filma, ali ovo barem znači da ćemo dobiti definitivni kraj Spider-Man priče u MCU prije nego započne svoje putovanje u Sonyjevom Spider-Man proširenom svemiru (i dalje nije isključeno da će se pojaviti u cameo ulozi u Venom 2).

Kako ste vi reagirali na ovu apsolutnu vijest dana?

Similar Posts