Quentin Tarantino zamišlja da će njegov 10ti i posljednji film biti kao epilog

Tijekom konferencije za medije Once Upon a Time in Hollywood, Quentin Tarantino kratko je komentirao što publika može očekivati ​​od njegovog 10. i posljednjeg igranog filma.

Hvaljeni filmski redatelj Quentin Tarantino izjavio je da se namjerava povući iz režiranja dugometražnih filmova nakon objavljivanja svog desetog filma, što znači da mu je ostao još samo jedan nakon Once Upon a Time in Hollywood. I dok Quentin Tarantino nije objavio detalje svog finalnog igranog filma, filmaš je ponudio gledateljima nagovještaj onog što mogu očekivati od tog filma, tijekom promocije Once Upon a Time in Hollywood u Rusiji.

Quentin Tarantino - završio skriptu za svoj 9 film!

Tijekom konferencije za novinare, Quentin Tarantino je opisao Once Upon a Time in Hollywood kao vrhunac prethodnih osam filmova koje je režirao tijekom svoje karijere. Prema Quentin Tarantinu, to znači kako misli da bi njegov deseti projekt mogao poslužiti kao svojevrsni ‘epilog’ njegovim prethodnim djelima:

“Ako razmišljate o ideji da svi filmovi pričaju jednu priču i da je svaki film poput vagona vlaka koji su međusobno povezani, ovaj bi bio neka vrsta velikog vrhunskog zaustavljanja svega ovoga. A mogao bih i zamisliti da će deseti biti malo više epilogski.”

Kao što je ranije spomenuto, Quentin Tarantino nije otkrio detalje o njegovom desetom projektu. Međutim, filmaš je  prethodno napomenuo da će, ako odluči režirati svoj scenarij Star Trek filma za Paramount, taj znanstveno-fantastični film smatrat će svojim posljednjim igranim filmom.

Once Upon a Time in Hollywood dolazi u naša kina od idućeg tjedna.

Similar Posts