Joker Origin film - sve što znamo - Svijet filma

Joker – potvrđeni svi glumci i filmska ekipa

Warner Bros. Pictures je službeno potvrdio glumce i filmsku ekipu nadolazećeg Todd Phillipsovog Joker solo filma. 
Nakon što su nekoliko godina razvijali svoj bez naziva DC proširen filmski svemir, WB je odlučio vratiti se onome što najbolje radi, producirati samostalne i kritički voljene stripovske filmove. To je nešto što su desetljećima radili, ali i nešto što su zadnjih godina zapostavili kako bi se posvetili širem povezanom svemiru.

Jedan od prvih projekata, koji će biti napravljen pod novim banerom DC Films – koji će sadržavati i producirati filmove koji će biti odvojeni od ostatka DC filmskog svemira okupljenog oko Justice League – je Joker. Iznenađujuće, film je vrlo brzo dobio zeleno svijetlo i stavljen je u produkciju, za razliku od većine DC projekata, o kojima se godinama raspravlja iza kulisa. A sada, kada se film trenutno snima, studio je otkrio tko će točno biti glumci i filmska ekipa.

Joker - potvrđeni svi glumci i filmska ekipa

Warner Bros. je potvrdio glavnu glumačku ekipu nadolazećeg Joker filma, koja sadrži Joaquin Phoenix kao Arthur Fleck (pravo ime Jokera u filmu), kao i Robert De Nira. U filmu će također biti Zazie Beetz, Bill Camp, Frances Conroy, Brett Cullen, Glenn Fleshler, Douglas Hodge, Marc Maron, Josh Pais i Shea Whigham. Uz to, Phillips će producirati film s Bradley Cooper kroz njihovu Joint Effort produkcijsku kompaniju, zajedno s Emma Tillinger Koskoff.

I dok WB nije potvrdio koje će likove svi ti glumci glumiti, potvrđeno je da će Cullen glumiti Batmanovog oca, Thomas Wayne, kojeg je prethodno trebao glumiti Alec Baldwin. Uz to, glasine već neko vrijeme kruže o ostalim ulogama, s Maron koji bi trebao glumiti producenta talk showa čiji će voditelj biti De Nirov lik. Beetz, s druge strane, navodno glumi samohranu majku imena Sophie Dumond, koja bi mogla biti potencijalni ljubavni interes Phoenixovog Flecka, vjerojatno prije nego se pretvori u Batmanovog supernegativca kakvog ga sada znamo.

Ove vijesti dolaze samo dan nakon što je redatelj otkrio prve slike sa snimanja Joker filma, kao i video sa snimanja, u kojima možemo vidjeti otprilike gdje će se u DC svijetu Joker film odvijati, kao i poveznice s kultnom Batman stripovskom pričom (The Killing Joke). Kako kažu, film nije direktna adaptacija te priče, ali se čini kako će iskoristiti neke njezine dijelove.

Sumnjam da ćemo uskoro saznati nešto više o film, s obzirom na to da je produkcija tek započela, ali čim nešto novo saznamo ćemo vas izvijestiti.

Similar Posts