Bad Boys 4 scenarij je u izradi

Nakon uspjeha filma Bad Boys For Life, koji je došao u kina 17 godina nakon Bad Boys II, četvrti nastavak franšize je vrlo brzo stavljen u izradu.

Prema ranijim izvještajima The Hollywood Reporter, Sony je odlučio brzo ući u produkciju nastavka filma Bad Boys for Life sa scenaristom Chrisom Bremnerom, koji je radio na najnovijem filmu. Očekuje se da se Will Smith i Martin Lawrence vrate. Sada je Collider imao intervju s producentom Jerry Bruckheimerom, koji je otkrio da je scenarij u izradi.

“S prvim smo dobili veliko iskustvo, kako kroz razvojni proces s Tomom Rothmanom [predsjednikom tvrtke Sony] i njegovim timom, tako i postupkom montaže i snimanja filmova… Sastavili smo, uz njihovu pomoć, film koji je vrlo zadovoljavajuće za publiku, a mi bismo to željeli ponoviti, a mislim da bi i oni željeli da to ponovimo. Trenutno radimo na scenariju za četvrti,” podijelio je Bruckheimer.

THR-ovo ranije izvješće sugerira kako neće postojati veliki razmak u vremenu između Bad Boys for Life i sljedećeg filma kao što je to bio slučaj između ostalih filmova. Pored 17-godišnje jaza između dva i tri, postojao je i osmogodišnji jaz između prva dva filma. Ova dva duža razmaka su zbog nekoliko čimbenika, uključujući proračunske probleme i pronalaženje prave priče. Na temelju novca koji je zaradio najnoviji dio franšize i puno manjeg proračuna od prethodnika, jedino što se ovog puta čeka je priča.

Osim odličnog uspjeha na kino blagajnama, diljem svijeta je zaradio $419,074,646 na budžet od $90,000,000, film je također odlično prihvaćen od strane kritike i gledatelja.

Similar Posts