Disney planira nastaviti ‘Alien’ & ‘Planet Of The Apes’ franšize

Disney planira nastaviti ‘Alien’ & ‘Planet Of The Apes’ franšize

Na Disneyjevoj velikoj CinemaCon prezentaciji, studio je otkrio da ima planove nastaviti Foxove franšize poput Alien i Planet of the Apes. Disney je sada u još većem posjedu voljenih franšiza nakon što je dobio prava na Foxove filmove. Tijekom Disneyjeve CinemaCon prezentacije u Las Vegasu, studio je podijelio svoju želju za nastavcima nekih ključnih franšiza. Prema The Hollywood Reporter, Foxova Emma Watts je rekla da imaju planove nastaviti Avatar, Kingsman, Alien i Planet of the Apes franšize:

“Namjeravamo obaviti svoj dio posla i u tom duhu ćemo nastaviti stvarati nove priče.”

Disney planira nastaviti ‘Alien’ & ‘Planet Of The Apes’ franšize

James Cameron ima planove za tri nova Avatar nastavka, koja se trenutno snimaju, a prvi nastavak dolazi u prosincu 2021. godine. Kingsman: The Great Game će biti prequel film smješten tijekom Prvog svjetskog rata i nedavno je premješten na veljaču 2020. godine. Međutim, trenutno nema Planet of the Apes i Alien filmova u izradi. The Planet of the Apes franšiza je nedavno završila svoju novu prequel trilogiju, dok je posljednji Alien film također bio prequel. Postoje neke glasine da je Alien TV serija u izradi, ali to još ništa nije službeno potvrđeno.

Nadate se da će Disney nastaviti s Alien filmovima? U kojem smjeru bi ih voljeli vidjeti? I dalje prequel filmove pod palicom Ridley Scotta ili možda nove nastavke ili čak potpuni reboot serijala? Napišite nam u komentarima na našoj Facebook stranici.

Similar Posts