Recenzija: Game Over, Man! (2018)

Pogledali smo Netflix akcijsku komediju, koja dolazi od producenata “Sausage Party” i “Lady Bird,” Game Over, Man!

Žanr:

Akcija, komedija

Redatelj:

Kyle Newacheck

Scenarist:

Anders Holm

Glumci:

Steve Howey, Lochlyn Munro, Sugar Lyn Beard

Radnje ukratko:

Tri prijatelja su na rubu dobivanja financiranja za svoju video igru, kada je njihov dobročinitelj otet od strane terorista.

Game Over, Man! je nadolazeći Netflix akcijski, komedija film, redatelja Kyle Newacheck i scenarista Anders Holm. Zvijezde filma su Adam DeVine, Anders Holm, Jere Burns, Blake Anderson i Marc Brandt.

Zaista bi se jako morao potruditi da se sjetim kada sam gledao film još kao ovaj. Možda jesam, ali nisam siguran. Ovako nešto glupo je rijetko viđeno. Često znaju ti glupi filmovi biti toliko glupi da su smiješni, ali ne i ovaj.

Penisi na sve strane, na sto načina, psovke u potpuno krivim trenucima, zapravo vjerojatno u svakoj rečenici, kada bi imale smisla, nije nužno loše, ali ispaljivati ih samo bez razloga nema zaista smisla. Scenarij bez imalo mozga, dakle toliko nešto glupo da je to nevjerojatno.

Glumci dno dna, Adam Devine je u zadnje vrijeme malo poznatiji glumac postao, pa što mu treba glumiti u ovakvom užasu od filma. I predivna Rhona Mitra, koja je glumila u filmovima poput Underworld: Rise of the Lycans (2009), Doomsday (2008), The Life of David Gale (2003), serijama The Strain i The Last Ship, iako možda ne svi savršeni uradci, ali svjetlosnim godinama ispred ovog filma.

Uz sve to loše, film je pun odvratnih scena, kao da se radi o nekom hororu C produkcije. Glave eksplodiraju na sve strane, režu se dijelovi tijela, sperma, penisi, krvi u potocima, ma čisti užas.
Baš se naživciram pogledati ovako nešto. Prvo izgubio sam vrijeme u kojem sam mogao pogledati nešto bolje, ma da sam pogledao išta drugo bilo bi bolje od ovoga, a drugo, nevjerojatno mi je da netko zarađuje novce da ovako nečemu, zaista nevjerojatno.

Ovo je film koji definitivno nikad nikome ne bi preporučio, ali ne znam, ako ste ljubitelj filmova poput Scary Movie i njegovih nastavak, možda pogledajte ovaj, ali i od toga očekujte znatno lošije. Dno dna!

Similar Posts