Predsjednik Marvela otkrio kakvi su planovi za Avengers 5 i X-Mene u MCU!

Predsjednik Marvela otkrio kakvi su planovi za Avengers 5 i X-Mene u MCU!

Avengers: Endgame bilo je posljednje poglavlje u Infinity Sagi i završilo je priče većine izvornih članova najmoćnijih heroja Zemlje. To ne znači da u budućnosti nećemo vidjeti drugačiji tim heroja kako bi se zaštitio planet, ali zvuči kao da ćemo čekati prilično dugo da se to dogodi.

Tijekom intervjua za IGN, Kevin Feige potvrdio je da će se peti film o Avengersima dogoditi “u nekom trenutku”. Nije podijelio nikakve detalje (ionako vjerojatno nema puno toga za raspraviti), ali otkrio je da će 4. faza postaviti temelje.

Endgame je bio film s najvećom zaradom svih vremena, pa nije iznenađujuće što Marvel Studios planira ponovno posjetiti franšizu. Od kojih će se likova sastojati ovaj novi popis, tek ćemo vidjeti, ali Marvel zasigurno neće zaostajati s izborom.

Također, očekuje se da će MCU uskoro predstaviti novu inkarnaciju X-Mena na velikom platnu. Feige je glede toga rekao:

“O tome se intenzivno raspravljalo, kao što biste mogli zamisliti. I mi imamo dobar osjećaj kamo ide i kada ide, ali to će se tek vidjeti. ”Znate koliko volim X-Men. Već sam rekao da sam tu počeo. Ne mogu vam ništa reći prije nego što smo to zapravo najavili, ali budite sigurni da raspravljamo o tome.”

Što se nadate vidjeti od Avengersa 5? Postoji li neki poseban Marvel stripovski događaj kojeg biste htjeli da adaptira?

Similar Posts