Teenage Mutant Ninja Turtles Reboot film u izradi

Teenage Mutant Ninja Turtles Reboot film u izradi

Paramount ima planove raditi treći Teenage Mutant Ninja Turtles film, no ovoga puta kreće od početka, rebootom. 
Scenarist ovog filma će biti Andrew Dodge, scenarist filma Bad Words iz 2013. godine, u kojem je glumio Jason Bateman koji se usredotočuje na gubitnika natjecanja u pravopisu koji se pokušava osvetiti pronalaženjem rupe i pokušaja da pobijedi kao odrasla osoba. Dodge je također zadužen za pisanje skripte filma Space Jam 2, nastavka Warner Bros. filma iz 1996. godine u kojem su glumili Michael Jordan, Wayne Knight, Bill Murray i svi Looney Tunes likovi.

Ove vijesti o novom Teenage Mutant Ninja Turtles filmu nam dolaze od producenata filma A Quiet Place, Andrew Form i Bradley Fuller, koji su tijekom crvenog tepiha na Critics Choice Nagradama rekli za Variety, “Mi radimo reboot ‘Teenage Mutant Ninja Turtles’ za Paramount.” Nakon ovoga ostaje ljubiteljima Teenage Mutant Ninja Turtles franšize nadati se samo da film neće biti takva kino bomba poput Dave Greenovog filma iz 2016. godine, Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows.

Teenage Mutant Ninja Turtles Reboot film u izradi

Detalja o ovom projektu za sada gotovo da i nema, iako možete se kladiti za svu pizzu u svijetu da će u filmu – Leonardo, Donatello, Raphael i Michelangelo – braniti New York od raznih zlih prijetnji, zajedno sa svojim vjernim pratiteljima April O’ Neil i Master Splinter.

Kako Paramount planira reinventirati ovu franšizu i pretvoriti ju u nešto sebi financijski dobro, a i nama gledateljima zanimljivo, ostaje velika misterija. Iako treba naglasiti da Teenage Mutant Ninja Turtles ima odličnih priča i likova – oni samo moraju naći načina kako to sve spojiti i pretvoriti u nešto zadovoljavajuće.

Kako vam se čini ideja o novom TMNT filmu?

Similar Posts