Deadpool scenaristi potvrđuju da će franšiza ostati R-Rated u Marvelovom Filmskom Svemiru

Deadpool 2 – novi Promo Video!

Stigao je novi promo video za nadolazeći Deadpool 2 film, objavljen na Twitter profilu Ryan Reynoldsa, a možete ga vidjeti ovdje. 

Fanovi koji ovaj vikend idu na Comic Con u Sao Paulo, Brazil, dobit će priliku tetovirati se u tematskim oblicima Deadpool tetovaža. Deadpool, kojeg glumi Ryan Reynolds, objavio je ovo putem svog Twitter profila.

U Deadpool 2 se vraća Ryan Reynolds kao glavni i ‘odgovorni’ u filmu, Josh Brolin kao Cable, Zazie Beetz kao Domino, Morena Baccarin kao Vanessa, T.J. Miller kao Weasel, Brianna Hildebrand kao Negasonic Teenage Warhead, Leslie Uggams kao Blind Al, Stefan Kapicic kao Colossus i Karan Soni kao Dopinder. John Wick i Atomic Blonde redatelj, David Leitch, će biti redatelj nastavka, s Rhett Reese i Paul Wernick koji se vračaju kao scenaristi.

Uz to, kako se čini film neće biti nazvan Deadpool 2, jer mu je trenutni službeni naziv promijenjen u “Untitled Deadpool Sequel.” To i nije tako čudno, jer su filmovi poput Logan nazvani “Untitled Wolverine Sequel” i novog Avengers filma, kojeg još uvijek nazivaju “Untitled Avengers Sequel.”

Deadpool 2 dolazi u kina 01. lipnja 2018 godine.

U nastavku pogledajte novi promo video za Deadpool 2 film.

Similar Posts