Premijera misteriozne serije s Patrickom Dempseyjem

Premijera misteriozne serije s Patrickom Dempseyjem

Pet razloga za gledanje nove misteriozne serije

Istina o slučaju Harryja Queberta (The Truth About the Harry Quebert Affair)

Istina o slučaju Harryja Queberta (The Truth About the Harry Quebert Affair) nova je američka misteriozna miniserija koja na Pickboxu premijerno kreće 19. siječnja. Ova misteriozna serija od deset epizoda može se pohvaliti poznatim licima u glavnim ulogama: Patrick Dempsey (Uvod u anatomiju) kao Harry Quebert te Ben Schnetzer, Damon Wayans Jr. i Virginia Madsen.

5. Nova serija Patricka Dempseyja

Dvije godine nakon odlaska iz popularne medicinske serije Uvod u anatomiju (Grey’s Anatomy), McDreamy odnosno zamamni glumac Patrick Dempsey vraća se u svijet serija. Njegov povratak obilježava serija koja je vizualno, dramaturški i žanrovski potpuno drukčija od onoga na što smo se naviknuli. Zbog toga smo znatiželjni i želimo vidjeti kako će se Patrick snaći u nečemu potpuno drukčijem!

4. Izvrsna glumačka postava

Uz Patricka Demspeyja, glumačku postavu čine briljantni mladi glumci. Ističe se šarmantni Ben Schnetzer kao mladi pisac Marcus Goldman iz čije perspektive pratimo radnju. Marcus je na Harryjevoj strani i pokušava mu pomoći. Tu su još i Damon Wayans Jr. (Nova cura, Sretni završeci) kao  Perry Gahalowood te popularna glumica Virginia Madsen (Candyman, Crvenkapica) kao Tamara Quinn.

Premijera misteriozne serije s Patrickom Dempseyjem

3. Temelji se na popularnoj knjizi

Serija se temelji na popularnom misterioznom romanu istog naziva švicarskog pisca Joëla Dickera. Roman je izdan 2014. godine te je na originalnom francuskom jeziku prodan u više od milijun primjeraka – pobjedivši tako Pedeset nijansi sive i postavši bestseler u zemljama francuskoga govornog područja. Nakon što je preveden na 32 jezika, roman Istina o slučaju Harryja Queberta prodan je u više od tri milijuna primjeraka.  

2. Misteriozna priča

U napetoj seriji pratimo mladog pisca Marcusa Goldmana (Ben Schnetzer) koji odlazi u posjet popularnom piscu i ikoni mlade generacije Harryju Quebertu (Patrick Dempsey) po inspiraciju za pisanje. No misterij nastaje kada Marcus neočekivano doznaje da je Harry optužen za ubojstvo 15-godišnje Nole Kellergan, koja je nestala 30-ak godina prije.

1. Skandalozni preokreti

S Nolinim tijelom pronađena je i Quebertova najpopularnija knjiga, ljubavna priča Podrijetlo zla (The Origin of Evil). Postavlja se pitanje jesu li Nola i Quebert bili u vezi i, ako jesu, postaje li time Quebert jedan od glavnih osumnjičenih? Izazovna i napeta mračna priča sa skandaloznim preokretima uvući će vas u misteriozan Harryjev svijet i držat će vas u napetosti iz epizode u epizodu.

Seriju Istina o slučaju Harryja Queberta možete pratiti i na kanalu Pickbox TV u sklopu MAXtv-a od 19.siječnja, subotom u 21:00.

Trailer serije The Truth About the Harry Quebert Affair

Similar Posts