Recenzija: I Kill Giants (2017) - Svijet filma

Recenzija: I Kill Giants (2017)

Pogledali smo novi fantazija, drama, triler film, I Kill Giants. Našu recenziju pročitajte u članku.

Žanr filma:

Drama, fantazija, triler

Redatelj:

Anders Walter

Scenarist:

Joe Kelly

Glumci:

Zoe Saldana, Imogen Poots, Jennifer Ehle

Radnja filma:

Barbara Thorson bori se kroz život bježeći u zamišljeni svijet magije i čudovišta.

I Kill Giants je Američki fantazija, drama, triler film, redatelja Anders Walter, a scenarist filma je Joe Kelly. Film je pravljen prema stripu istog imena od Kelly i Ken Niimura. Zvijezde filma su Madison Wolfe, Zoe Saldana, Imogen Poots i Jennifer Ehle.

Ovo je jedan lijep, ali tragičan drama film. Također uopće nije ono što sam očekivao od njega. Posteri filma, kao i traileri su nagoviještali nešto potpuno drugačije.

Očekivao sam neki fantazija film s divovskim čudovištima, te mladom djevojkom koja ih ubija 🙂 baš kao što naslov filma kaže.

Priča uopće nije o tome, već o mladoj djevojci punoj problema, koja se povlači u svoj imaginarni svijet, kako bi se tamo sakrila od vrlo teške i dramatične svakodnevnice. Vrlo malo, pa čak gotovo ništa, nema tih divova i tog svijeta kojem smo se nadali prema nazivu i pogledanom traileru. Ipak, iako sam očekivao nešto drugo, ovaj film uopće nije loš. Ponekad je malo sporiji, te je možda najveći problem što konstantno očekujete neki fantazija, avantura film, a to je ono što baš i ne dobijete.

Mlada Madison Wolfe je vrlo dobro odglumila glavni lik Barbaru i više manje je jedini lik vrijedan spomena u filmu.

Očekivao sam i neke odlične vizualne efekte, iako ih je na trenutke bilo, velika su rijetkost.

Sve u svemu, ako očekujete neki fantazija film, ovo vjerojatno nije za vas, ali ako želite pogledati jedan lijep, ali tragičan film, dajte mu priliku, vjerojatno vas neće razočarati.

Similar Posts