'Aquaman' zvijezda Jason Momoa priča o nastavku i kaže da će biti "puno veći"

‘Aquaman’ zvijezda Jason Momoa priča o nastavku i kaže da će biti “puno veći”

Warner Bros. i DCjev Aquaman je proširio DC filmski svemir prenijevši publiku u podmorsko kraljevstvo Atlantide. Nadalje, publika je pratila Jason Momoinog Aquamana i Amber Heard Mere širom svijeta dok su tragali za Svetim Atlantidskim tridentom.

Sada je Jason Momoa dao fanovima do znanja što mogu očekivati od Aquaman nastavka. Tijekom intervjua za Entertainment Tonight, Jason Momoa je otkrio da će nastavak biti još veći:

“Postoji mnogo više toga na puno razina. Bit će puno toga. Znatno je veći.”

Jason Momoa je dodao da je on otišao do Warner Bros. i predložio im svoju ideju za Aquaman nastavak:

“Zaista sam oduševljen bazom fanova i onime što smo mi napravili s filmom, te sam otišao do Warner Brosa u D.C. i rekao im, ‘Znate, ja imam neke ideje.’ I njima su se svidjele i James [Wan, redatelj] i svi su kao, ‘Mi to svi još prihvaćamo. Mi smo uzbuđeni napraviti još jedan.'”

Aquaman je bio dosta veliki hit na kino blagajnama za WB i DC, pa je tako na budžet od otprilike $160–200 milijuna zaradio velikih $1,148 milijardi i time je postao njihov film s najvećom dosadašnjom zaradom. Prema tome ne čudi što su vrlo zainteresirani što prije napraviti njegov nastavak, unatoč promjenama koje trenutno vladaju u DC svemiru filmova, te relativnom raspadu takozvanog DCEU zajedničkog svemira filmova, za kojeg je teško reći što se uopće događa i postoji li uopće još uvijek.

Similar Posts