Netflixov novi Ghost in the Shell anime dobio prvi Trailer

Netflixov novi Ghost in the Shell anime dobio prvi Trailer

Masamune Shirow Ghost in the Shell će uskoro imati veliki povratak u anime nakon kratkog eksperimenta s live-action, a Netflix će biti dom ovoj novoj anime seriji naziva Ghost in the Shell: SAC_2045. Donosi ju u život Production I.G. i SOLA Digital Arts, ovo će biti prva serija u franšizi koja će biti u potpunosti napravljena CG animacijom. I dok je to nekada možda zabrinjavajuće, prema ovom teaser traileru možemo samo zaključiti da će nova Ghost in the Shell serija izgledati odlično.

Prvi teaser trailer za Netflixov Ghost in the Shell: SAC_2045 možete vidjeti na kraju članka i dok je nažalost dosta kratak, trebao bi biti dovoljan da zaintrigira dugogodišnje fanove franšize jer izgleda potpuno drugačije od svih dosadašnjih dijelova.

Ghost in Shell: SAC_2045 je trenutno najavljen za 2020. godinu na Netflixu. Redatelja Kenji Kamiyama i Shinji Aramaki za Production I.G i  SOLA Digital Arts, serija je još uvijek u sred produkcije. Iako se većina glumaca i ekipe i dalje drži u tajnosti, već je prije potvrđeno da će Birthday Wonderland ilustrator Ilya Kuvshinow biti dizajner likova za ovu seriju.

Radnja serije Ghost in the Shell: SAC_2045 je također uglavnom misterija, ali Netflix je dodao sljedeći kratki sinopsis, “Godine 2045, nakon što je globalni kapitalizam propao, Japanski elitni Odjeljak 9 započinje s prikrivenim cyber operacijama.” Production I.G. USA predsjednik Maki Terashima-Furuta je također već prije potvrdio da će nova Ghost in the Shell anime serija imati dvije sezone s po 12 planiranih epizoda za svaku.

U nastavku pogledajte prvi teaser trailer za novu Netflixovu anime seriju Ghost in Shell: SAC_2045

Similar Posts