The War Of The Worlds - Pogledajte Prvi Trailer za Novu BBC Adaptaciju SF Klasika

The War Of The Worlds – Pogledajte Prvi Trailer za Novu BBC Adaptaciju SF Klasika

Stigao je prvi službeni trailer za nadolazeću BBCjevu mini-seriju i adaptaciju SF klasika, The War Of The Worlds.

Datum izlaska serije The War Of The Worlds:

2019.

Žanr:

Drama, sci-fi

Kreator:

Peter Harness

Glumci:

Rafe Spall, Eleanor Tomlinson, Philip Gascoyne |

Radnje ukratko:

U Londonu, tijekom Edwardianske ere, George i Amy pokušavaju započeti zajednički život kada ih prekine Marsovska Invazija na Zemlju.

The War Of The Worlds - Pogledajte Prvi Trailer za Novu BBC Adaptaciju SF Klasika

Eleanor Tomlinson (Poldark, Loving Vincent) i Rafe Spall (Jurassic World: Fallen Kingdom, The Big Short) predvode glumačku ekipu, a uz njih su tu i Robert Carlyle (T2:Trainspotting, Once Upon A Time) i Rupert Graves (Swimming with Men, Sherlock) u prvoj Britanskoj televizijskoj adaptaciji H.G. Wells klasične knjige. Redatelj The War of the Worlds će bit nagrađivani Craig Viveiros (And Then There Were None, Rillington Place), a producirat će ju Betsan Morris Evans, (NW, The City in The City).

Smještena u Edwardiansku Englesku, ova nova adaptacija H.G. Wells knjige – prva invazija izvanzemaljaca u literaturi ikada – prati George (kojeg glumi Rafe Spall) i njegovu partnericu Amy (Eleanor Tomlinson) dok pokušavaju prkositi društvu i započeti zajednički život. Rupert Graves je Frederick, Georgeov stariji brat i Robert Carlyle glumi Ogilvy, astronoma i znanstvenika. The War of the Worlds priča njihovu priču dok se nose s nadolazećim terorom i izvanzemaljskom invazijom, boreći se za svoje živote protiv neprijatelja koji je izvan njihova razumijevanja.

Craig Viveiros, redatelj, je izjavio: “H.G. Wellsova knjiga je već puno puta adaptirana, ali je svaki puta imala suvremeni (i Američki) smještaj, ovo je prvi puta da će biti smještena u Londonu i okolnim mjestima, tijekom Edwardianskog razdoblja. Peterova skripta je uspjela sačuvati originalnu verziju, ali cilj nam je ponuditi zaista modernu i zanimljivu verziju publici, donoseći priču o izvanzemaljskoj invaziji koja će šokirati i oduševiti ljude diljem svijeta.

Datum izlaska nove adaptacije mini-serije The War of the Worlds za sada još nije poznat, ali trebao bi biti do kraja ove godine.

Trailer serije The War Of The Worlds:

Similar Posts