Trailer: The Boys (2019– )

Trailer: The Boys (2019– )

Pogledajte novi trailer za nadolazeću akcijsku superhero seriju, od kreatora Seth Rogana, koju predvodi Karl Urban, The Boys!

Datum izlaska serije The Boys:

26. srpanj 2019.

Žanr serije:

Akcija, drama, sci-fi, superhero

Kreator:

Evan Goldberg, Eric Kripke, Seth Rogen

Glumci:

Karl Urban, Jennifer Esposito, Jack Quaid

Radnja ukratko:

Akcijska priča fokusirana na CIA ekipu kojoj je zadatak nadgledati superheroje, na bilo koji način!

Trailer: The Boys (2019– )

The Boys je nadolazeća američka superherojska televizijskih serija temeljena na stripu “The Boys” Garta Ennisa i Daricka Robertsona. Emisiju su razvili Eric Kripke, Evan Goldberg i Seth Rogen.

The Boys se odvijaju u “svijetu u kojem superheroji prihvaćaju tamniju stranu svoje velike slavne ličnosti i slave” i “vrti se oko skupine osuđenika koji su neformalno poznati kao “The Boys”, koji su krenuli u rušenje korumpiranih superheroja puni borbenosti i spremnost da se bore prljavo.”

U seriji The Boys glume Karl Urban i Jack Quaid u glavnim ulogama predvodnike heroja Billyja Butchera i novog regruta Hughieja Campbella. Osim njih tu su i Jennifer Esposito (The Affair), Elisabeth Shue (CSI), Karen Fukuhara (Suicide Squad) Anthony Starr (Banshee), Dominique McElligott (Hell On Wheels), Jesse Usher (Independence Day: Resurgence), Chance Crawford (Gossip Girl), Laz Alonso (Fast & Furious), Tomer Kapon, Nathan Mitchell i Erin Moriarty (Jessica Jones).

The Boys dolaze na Prime Video 26. srpnja.

Trailer serije The Boys:

https://youtu.be/jyAFjWxB_XE

Druge je zanimalo i ovo...