Riddick (2013)

Riddick 4: Furya skripta završena Vin Diesel potvrdio

Čini se da je novi nastavak Pitch Black serije filmova na putu naziva The Chronicles of Riddick 4: Furya. Zvijezda franšize Vin Diesel se putem Instagrama obratio svijetu kako bi dao do znanja da je četvrti dio klasične znanstveno-fantastične serije filmova napisan i spreman za snimanje. Scenarij novog filma je ponovno napisao David Thowy i dolazi s opakim podnaslovom: “Svatko želi biti zvijer, sve dok ne dođe vrijeme da učine ono što zvijeri stvarno čine.”

Ovaj četvrti film je najnoviji u Riddickovoj seriji filmova koja je započela još 2000. godine filmom Pitch Black u kojem su glumili Vin Diesel, Radha Mitchell, Cole Hauser i Keith David. Nastavak tog filma je došao 2004. godine filmom The Chronicles of Riddick u kojem su uz Diesela glumili Thandie Newton, Karl Urban i Colm Feore. Sve je naizgled završilo na vrhuncu 2013. godine kada je Riddick: ‘Rule the Dark’ došao u kina, a ovog puta su se Dieselu pridružili Katee Sackhoff, Dave Bautista, i Bokeem Woodbine.

Nažalost, nemamo puno informacija o radnji ovog četvrtog filma, Riddick 4: Furya. Međutim, znamo da je scenarist franšize David Thowy potvrdio da će novi film biti R-Rated, za razliku od The Chronicles of Riddick iz 2004. godine koji je bio PG-13. Tako da je to vrlo dobro za čuti.

Evo i službene najave s Vin Dieselovog Instagram profila

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Vin Diesel (@vindiesel)

Similar Posts