Prvi Teaser Trailer za Birds of Prey

https://youtu.be/y3AiKWiadOY

Nakon što je Margot Robbie danas objavila prvu sliku iz filma Birds of Prey, sada nam dolazi i prvi teaser trailer za film!

Datum izlaska:

07. veljače 2020

Redatelj:

Cathy Yan

Scenarist:

Chuck Dixon, Jordan B. Gorfinkel

Glume:

Margot Robbie

Radnja ukratko:

Nakon što se odvojila od Jokera, Harley Quinn i tri druge superjunakinje – Black Canary, Huntress i Renee Montoya – se udružuju kako bi spasile život maloj curici (Cassandra Cain) od zlog krimi šefa.

Prvi Teaser Trailer za Birds of Prey

Birds of Prey, redateljice Cathy Yan je sada u produkciji, a udružiti će Quinn s još tri druge heroine – Jurnee Smollett-Bell ‘Black Canary’, Mary Elizabeth Winstead ‘Huntress’ i Rosie Perez ‘Renee Montoya’ – na misiji spašavanja mlade djevojke od zlog zločinačkog šefa. S radom na filmu, Robbie je podijelila prvu sliku sebe kao lik Harleya Quinn u ovom nadolazećem filmu.

Robbiejevo Quinn kao jednom od najboljih stvari iz filma Suicide Squad, njezin povratak ovdje je dobrodošao –
a po onome što čujemo, ovaj projekt će biti velika feministička eksplozija, udaljavajući se od neugodnih odnosa između Quinna i Jokera. Kao što službeni naziv filma kaže – And The Fantabulous Emancipation Of One Harley Quinn – Birds Of Prey će također biti o fantastičnoj emancipaciji Harley Quinn.

S kamerama usmjerenim na film Birds Of Prey, film će se pojaviti u kinima na početku sljedeće godine, trenutno se previđa 07. veljače 2020. godine.

Similar Posts