Prve slike iz nadolazećeg Doom: Annihilation filma

Prve slike iz nadolazećeg Doom: Annihilation filma

Ove jeseni, stiže nam novi Universalov film, koji je upravo sada dobio i naziv Doom: Annihilation, a osim naziva stigle su i prve slike iz filma, kao i službeni sinopsis. Film neće ići u kina, već direktno na digitalne medije, a izrađuje ga Universalova ispostava Universal 1440 Entertainment. Ono što još treba znati o Doom: Annihilation je da film nije direktni nastavak na Doom film iz 2005. godine, kako se prije spominjalo. To i nije neko razočaranje jer onaj film je bio poprilično loš u svim aspektima (financijski, kod kritike, gledatelja…). Iako prvi dio filma, gdje je izgledao kao pucačina iz prvog lica, nije bio tako loš, šteta za ostatak. U svakom slučaju, ovaj novi film neće biti nastavak na Doom film iz 2005. godine u kojem su glumili Karl Urban, Rosamund Pike i Dwyane “The Rock” Johnson.

Nadalje, posljednje što smo čuli o ovom filmu je bilo da je film odgođen, zato što je ekipa koja radi na vizualima filma trebala još vremena kako bi finalizirali neke stvari, koju su navodno uključivale neke ubojite scene Pakla. A usput vam donosimo i što nas čeka u nadolazećem Doom: Annihilation filmu kroz ovaj službeni sinopsis.

“Doom: Annihilation prati grupu svemirskih marinaca koji reagiraju na poziv u nevolji iz baze na Marsovom mjesecu, samo kako bi otkrili da su ga preplavila demonska bića koja prijete stvoriti pakao na Zemlji.”

Prve slike iz nadolazećeg Doom: Annihilation filma

Pa da, zvučio zaista kao Doom film, što je dobro znati. Ovako nekako je glasio kratki sinopsis za Doom film iz 2005. godine ‘Grupa marinaca odlazi na Mars istražiti čudne događaje u eksperimentalnom laboratoriju’. Iako se na prvu čini slično, zapravo nije i tu je bio glavni problem tog Doom filma, previše su iskomplicirali radnju koja bi trebala biti jednostavna. Sve što treba za dobar Doom film je ‘grupu svemirskih marinaca koja se bori protiv demonskih bića’. Kada pričamo o svemirskim marincima, također je potvrđeno da su svemirski marinci iz filma Doom: Annihilation UAC marinci, tim iz franšize video igara.

Tony Giglio (Chaos, Timber Falls) piše scenarij i režira Doom: Annihilation s Lorenzo Di Bonaventura (Transformers) i John Wells (Animal Kingdom) koji su filmski izvršni producenti. Jeffery Beach (Jarhead 3: The Siege), Phillip Roth (Death Race: Beyond Anarchy) i Ogden Gavanski (Cult of Chucky) produciraju filma, dok u filmu glume Amy Manson (Atlantis), Dominic Mafham (Ophelia), Luke Allen-Gale (Dominion) i Nina Bergman (The Car: Road to Revenge).

Doom: Annihilation izlazi na jesen 2019. godine. U nastavku pogledajte prve slike iz filma.

Prve slike iz nadolazećeg Doom: Annihilation filma

Prve slike iz nadolazećeg Doom: Annihilation filma

Prve slike iz nadolazećeg Doom: Annihilation filma

Similar Posts